top of page

Dodik sa damama zapjevao "Romaniju"

Proslava 8. marta Dana žena sinoć je održana u organizaciji Gradskog odbora SNSD-a u Prijedoru, a na proslavi je bio i predsjednik stranke Milorad Dodik.Dodik je na Twitteru podijelio djelić atmosfere, koja je čini se, bila odlična. Tako je u jednom momentu Dodik uzeo mikrofon i u društvu ljepšeg pola otpjevao čuvenu „Romaniju“ Halida Bešlića.


„Odlična atmosfera u Prijedoru pokazuje da su naše divne dame prava snaga SNSD-a“, naveo je Dodik na Twitteru.Dodik je izjavio da se snaga SNSD-a zasniva na aktivizmu koji žene pokazuju, istrajnosti, odanosti i izvršavanju zadataka pogotovo za vrijeme izbora.


On je zahvalio ženama za sve ono što su učinile u prethodnom periodu, za tešku i istrajnu borbu koja traje više decenija i za rezultate koje stranka ostvaruje u posljednje vrijeme.


"Ovo je jedan od najaktivnijih naših odbora, aktiva žena u SNSD-u i ovo je mali znak pažnje kojim mi, muški sektor, nastojimo da pomognemo da se okupimo sa željom da im 8. mart ne bude samo 8. marta, nego da bude što je moguće više dana u životu", izjavio je Dodik.


Proslava 8. marta je održana i u Gradišci.

bottom of page