top of page

Dodik: S dubokim poštovanjem i pijetetom prisjećamo se svih palih boraca Republike Srpske


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske Radanu Ostojiću, svim demobilisanim borcima, ratnim vojnim invalidima i porodicama poginulih boraca povodom krsne slave – Mitrovdana.- U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem vam iskrene čestitke povodom obilježavanja Mitrovdana – krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske. Na ovaj dan s dubokim poštovanjem i pijetetom prisjećamo se svih palih boraca Republike Srpske koji su, vođeni čašću, hrabrošću i rodoljubljem, dali svoje živote i dijelove svog tijela u njene temelje - navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.


Ističe da slobodu i mir koju danas uživamo dugujemo njima, njihovom herojstvu i žrtvi koju su podnijeli u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu.


- Zbog toga im dugujemo vječnu zahvalnost, te njihova stradanja i žrtve nikada ne smiju biti zaboravljene. Dužnost svih nas je da čuvamo i jačamo Republiku Srpsku i radimo na poboljšanju položaja boraca, porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida. Јoš jednom vam upućujem najiskrenije čestitke i želim da krsnu slavu proslavite u dobrom zdravlju, miru i zajedništvu - dodaje se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

bottom of page