top of page

Dodik podržao "Orlove": "Uzletjeli ste visoko"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je snažne riječi podrške reprezentaciji Srbije koja se večeras od 20 časova utakmicom protiv Švajcarske bori za prolazak u osminu finala."Neka se srpska trobojka večeras ponosno zavijori svuda gdje je srpska duša koja. Do pobjede, ‘orlovi’", napisao je Dodik u objavi na Instagramu.


Dodik je naglasio da je reprezentacija Srbije već postigla veliki podvig plasmanom na ovo najprestižnije fudbalsko takmičenje.


"Uzletjeli ste visoko ka smotri najboljih fudbalera svijeta, svjesni težine i napora koji morate uložiti na terenu. Za pohvalu i divljenje je to što svijetom pronosite pozitivan glas i sliku o nama i što ste postali uzor mladima u Republici Srpskoj, Srbiji i širom svijeta gdje živi naš narod", stoji u Dodikovoj objavi.


Predsjednik Srpske je poručio da su reprezentativci ljudima u Srpskoj uvijek bili i biće ponos nacije i naši najbolji i najveći ambasadori.


"S velikim ushićenjem i pažnjom pratićemo vašu igru, a vi budite neustrašivi, nepokolebljivi, sinonim pobjede i tako do kraja", napisao je Dodik.


Dodik je Dodao će svi Srbi večeras biti uz orlove.


"Svi Srbi, ma gdje živjeli, pružaju vam veliku podršku, željni vaših golova, smjelosti i odlučnosti na terenu. Svim srcem vjerujemo da su pred vama nova pobjeda i veliki uspjeh, koje ćete postići uz pomoć zajedničkog truda, odlučnosti, vjere i sna. Iznjedrila je Srbija jake i hrabre sinove, što ćete, uvjeren sam, pokazati i večeras", dodao je Dodik u objavi.Comments


bottom of page