top of page

Dodik obišao objekat u izgradnji u Srpskim Toplicima

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik obišao je danas novu lokaciju u okviru Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Srpskim Toplicama na kojoj je u toku izgradnja i opremanje objekta za liječenje, rehabilitaciju i rekreaciju.Objekat u izgradnji, osim Dodika, obišli su i ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić, ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srebrenka Golić i ministar finansija Zora Vidović.Zajedno sa zvaničnicima u oblisaku u ime Zavoda "Dr Miroslav Zotović" su direktor Goran Talić i Snježana Novaković Bursać.


Izgradnja nove oaze zdravlja u Zavodu "Dr Miroslav Zotović" počela je 2019. godine, sa tendencijom da bude ekonomski i energetski samoodrživa.


Plan je da Zavod nove kapacitete u Srpskim Toplicama stavi u funkciju iduće godine, čime nastavlja misiju pametnog iskorištavanja prirodnih resursa Republike Srpske, za dobrobit pacijenata i svih građana.


Novi objekat u Srpskim Toplicama imaće otvoreni i zatvoreni bazen, kapacitete za individualno banjanje, terapijske i multifunkcionalne prostore za fitnes i rekreaciju i smještajne jedinice.

bottom of page