top of page

Dodik o Prodanoviću: Kandidat za načelnika Bratunca dokazani patriota

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je ta stranka za vanredne izbore za načelnika Bratunca kandidovala Lazara Prodanovića - časnog, poštenog i dokazanog patriotu, te istakao da će njegova pobjeda dati šansu za nastavak razvoja.


foto: ATV


Dodik je na konferenciju za novinare u Zvorniku rekao da je Prodanović imao perfektnu karijeru i da je prihvatio ocjenu SNSD-a da je potrebno da baš takav dokazani Srbin i patriota vodi Bratunac.


"Da pruži šansu da mi zajedno možemo iz Republike Srpske i Bratunca da nastavimo jedan dobar kontinuitet poslova koji smo imati", rekao je Dodik.


On je naveo da je bivši načelnik Bratunca Srđan Rankić, kojeg su birači smijenili sa te funkcije, sve uzurpirao kako bi izgradio ličnu poziciju.


"Sada pokušava da se vrati ponovo na prljav način", ocijenio je Dodik.


Građani Bratunca će u nedjelju, 5. februara, na vanrednim izborima, birati načelnika opštine, a kandidati su Lazar Prodanović iz SNSD-a i nezavisni kandidat Srđan Rankić, koji je sa te funkcije smijenjen 7. avgusta većinom glasova birača koji su izašli na referendum za njegov opoziv.

Comments


bottom of page