top of page

Dodik: Nemjerljiva zasluga boraca u očuvanju Srpske

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je krsnu slavu - Mitrovdan predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Radanu Ostojiću, svim demobilisanim borcima, ratnim vojnim invalidima i porodicama poginulih boraca, ističući da je njihova zasluga nemjerljiva u očuvanju i odbrani Republike Srpske."Njihov doprinos u odbrani Republike Srpske je ogroman i njima dugujemo poštovanje i zahvalnost za našu Republiku Srpsku. Svaki dan, a krsna slava posebno, prilika je da se sjetimo žrtve koju su ugradili u temelje naše otadžbine, u odbranu naših ognjišta i za slobodu koju danas imamo", istakao je Dodik u čestitki.


Takođe, dodao je Dodik, današnji dan je prilika i da se ukaže na potrebu poboljšanja materijalnog položaja svakog demobilisanog borca, ratnog vojnog invalida i porodice poginulog borca.


"Institucije Republike Srpske nastaviće da rade na tome da svi oni žive život dostojan čovjeka, te da zajedno riješavamo pitanja koja se tiču boračko-invalidske zaštite. Želim vam srećnu krsnu slavu i da je obilježite u zdravlju i ljubavi sa svojim najbližim", naglasio je Dodik.

Commentaires


bottom of page