top of page

Dodik: Komšićeva politika je politika laži, podvala i sramoćenja BiH


Ne postoji NATO put BiH, nema usaglašenog stava o članstvu, postoji samo saradnja i ovakvim svojim nadobudnim ponašanjem i jednostranim istupanjem Željko Komšić još jednom je pokazao kakva će njegova politika biti i ubuduće, napisao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik na svom Tviter nalogu.- To je politika laži, podvala i sramoćenja BiH na međunarodnom planu - istakao je Dodik.


Dodik je poručio da je "sve što je Željko Komšić rekao u svom obraćanju čista laž" zbog čega je i napustio Konstitutivnu sjednicu dok je on govorio.


- Željko Komšić nije izabran od strane građana i građanki, kako to lažno tvrdi nego ga je birao jedan dio Federacije, i to ne onaj koji je trebao - hrvatski narod, kako to nalaže Ustav BiH, nego bošnjački - napisao je Dodik.Dodik je naglasio da je "Komšić prevarama i lažima došao do pozicije u Predsjedništvu i po četvrti put oteo Ustavom definisano pravo hrvatskom narodu da bude biran".


- A istim spletkama koristio se i sve ove četiri godine koje smo obavljali dužnost kolektivnog šefa, da svoje lične stavove predstavi kao zvanični stav Predsjedništva. Sve što je rekao o integracijama, saradnji s NATO-om je izmišljotina - naveo je Dodik.

Comments


bottom of page