top of page

Dodik i Cvijanović uputio najiskrenije saučešće uz poruku da svi nađu snage u ovim teškim danima


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, rekao je da s nevjericom primio vijest o bezumnom napadu kod Mladenovca.- S nevjericom primio sam vijest o bezumnom napadu i ubistvima nedužnih mještana u selima kod Mladenovca. U danu kad u Republici Srpskoj i Srbiji oplakujemo nevine žrtve iz beogradske škole, zadesila nas je nova tragedija - napisao je Dodik na svom Tviter nalogu.


Predsjedniku Srbije i porodicama ubijenih, uputio je najiskrenije saučešće.


- Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i porodicama ubijenih upućujem najiskrenije saučešće uz poruku da nađemo snage u ovim teškim danima. Povrijeđenima želim brz oporavak - dodaje Dodik.


Kaže, na ovakve tragedije se mora naći adekvatan odgovor.


- Kao narod i društvo moramo naći adekvatan odgovor da se ovakve tragedije ne ponavljaju i da obezbijedimo stabilno i mirno okruženje za život - ističe Dodik.


Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i narodu Republike Srbije povodom gubitka ljudskih života u bezumnom terorističkom napadu u Mladenovcu.


- Duboko me je potresla vijest o gubitku nevinih ljudskih života u bezumonom terorističkom napadu u Mladenovcu. Iako je u ovim teškim trenucima za Vas i srpski narod teško naći riječi utjehe, molim Vas da porodicama nastradalih prenesete izraze najdubljeg saosjećanja, a povrijeđenima želje za brz oporavak - navodi se u telegramu saučešća srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović.


Kod Mladenovca je noćas u pucnjavi ubijeno osam ljudi, a 14 je ranjeno. Poslije višečasovne opsežne potrage uhapšen je osumnjičeni U.B. /21/.

Comments


bottom of page