Dodik čestitao rođendan Putinu

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je rođendansku čestitao predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, poželjevši mu mnogo uspjeha na ličnom i profesionalnom planu.


,,Velika mi je čast i zadovoljstvo da Vam u ime Republike Srpske, srpskog naroda, kao i u svoje ime uputim najtoplije čestitke povodom Vašeg rođendana.


Izražavam posebno poštovanje za Vaš posvećen rad, zasnovan na jasnoj viziji i neizmjernoj energiji istinskog lidera, zahvaljujući kojem Rusija ostvaruje ogroman uticaj na tokove međunarodnih odnosa, čuvajući mir i stabilnost u svijetu", istakao je Dodik u čestitki.


Srpski član Predsjedništva BiH izrazio je i zahvalnost predsjedniku Putinu i Ruskoj Federaciji na principijelnom stavu u vezi sa poštovanjem međunarodnog prava, što je ova zemlja pokazali bezbroj puta u Savjetu bezbjednosti UN-a kao i u slučaju nelegalnog imenovanja visokog predstavnika za BiH, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

,,Naša dva bratska naroda spajaju neraskidive istorijske, kulturne i duhovne veze. U najizazovnijim vremenima, pomoć Vaše države i naroda nije izostajala, na čemu smo Vam neizmjerno zahvalni. Uz iskrene želje za Vaše dobro zdravlje i uspjehe na svim poljima, kao i za dobrobit i blagostanje bratskog ruskog naroda, primite izraze mog dubokog uvažavanja", naveo je Dodik u čestitki.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin napunio je danas 69 godina.