top of page

Dodik čestitao porodici Badnjar rođenje šestog djeteta: Uskoro useljenje u novoizgrađenu kuću

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je porodici Badnjar iz Foče rođenje šestog djeteta i poželio da što prije usele u kuću koja će im biti izgrađena.

,,Porodici Badnjar od srca upućujem tople i iskrene čestitke povodom rođenja njihovog šestog djeteta. Djeca su najveće bogatstvo i ponos, a vi ste imali tu sreću da se po šesti put ostvarite u najljepšoj roditeljskoj ulozi”, naveo je Dodik na Twitteru.


On je poželio ovoj porodici dobro zdravlje i blagostanje, te da što prije usele u kuću koja će im biti izgrađena da bi njihovi nasljednici imali još srećnije i ljepše djetinjstvo i dobre uslove za život.


Višečlana porodica Badnjar iz Tjentišta u opštini Foča uskoro bi trebalo da dobije krov nad glavom, zahvaljujući srpskom članu Predsjedništva BiH i opštini Foča.


Porodici Badnjar ova pomoć znači mnogo jer, kako su istakli, trenutno žive u jako teškim uslovima.


,,Živimo u opštinskoj zgradi koja nema ni ono osnovno za život. Krov prokišnjava, zidovi samo što se nisu urušili, kupatila nemamo. Uslovi u kojima živimo su jako loši. Zaista ne znam kako bismo s djecom ovdje preživjeli zimu”, rekao je ranije Srni otac Njegoš Badnjar.

bottom of page