top of page

Dodik čestitao Majdovu osvajanje bronze u Abu Dabiju

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je reprezentativcu Srbije u džudou Nemanji Majdovu iz Istočnog Sarajeva osvajanje bronzane medalje na Grend slemu u Abu Dabiju u kategoriji do 90 kilograma.Dodik je naglasio da je Majdov, zajedno sa svojim ocem Ljubišom koji mu je trener, po ko zna koji put pokazao superiornost, hrabrost, srčanost i nadmoć na sportskom terenu.


- Osvajanje bronzane medalje je jedno u nizu odličja kojim ste se zasluženo okitili, a nas sve koji stojimo uz Vas i podržavamo Vaš sportski duh i snagu, učinili ponosnim i srećnim - istakao je Dodik u čestitki.


Poželio je Majdovu i njegovom ocu još mnogo uspjeha i medalja, kao i lične i porodične sreće.


- Želim da u godinama koje su pred Vama nastavite da nižete pobjede i ostanete veliki sportista hrabrog srca koji će još dugo gospodariti na sportskim megdanima - naglasio je Dodik, dodavši da je ova medalja iz Abu Dabija značajno priznanje velikom trudu, radu, odricanju i talentu Nemanje Majdova.


DŽudista iz Istočnog Sarajeva Nemanja Majdov osvojio je bronzanu medalju na grend slemu u Abu Dabiju u kategoriji do 90 kilograma nakon što je u borbi za bronzu savladao Didara Kamzu iz Kazahstana.


Majdov je savladao Ksan Ćija iponom, zatim Nijemca Martina Matijasa vazarijem i Tadžikistanca DŽakhongira Madžidova iponom. U polufinalu je zaustavljen od Beke Gvinijašvilija iz Gruzije.


Ovo je šesta Grend slem medalja u karijeri za Majdova, a četvrta bronzana.

Commentaires


bottom of page