top of page

Dođi na humanitarni „Ultra bazar“ u subotu 22. oktobra u Delta Planet Banjaluka

Delta Planet Banja Luka će u subotu 22. oktobra biti domaćin humanitarnog „Ultra bazara“, a sva prikupljena sredstva na humanitarnom bazaru će i ovaj put biti donirana Savezu žena oboljelih od raka dojke „Iskra“. Na bazaru, koji organizuju kreativna agencija Play Team i Ultra magazin, posjetioci će moći u periodu od 12 do 17 sati kupiti po simboličnim cijenama odjevne predmete, kozmetiku, umjetničke slike, nakit, knjige, predmete za kuću, ručne radove članica Saveza „Iskra“ i mnoge druge proizvode, kao i poklon bonove, koje su donirali brendovi, kompanije, umjetnici i influenseri, koji će prisustvovati događaju.Oktobar je mjesec ženskog zdravlja, kada se širom svijeta podiže svijest o prevenciji i borbi protiv raka dojke i naglašava važnost njegovog ranog otkrivanja i pregleda. Zbog toga se „Ultra bazar“ već tradicionalno održava u oktobru, mjesecu borbe protiv karcinoma dojke, a ovo će biti četvrti put da poznate influenserke, blogerke, glumice, umjetnice, ali i domaći i strani brendovi, doniraju proizvode sa istim ciljem.


Pored kupovine na humanitarnom bazaru, „Ultra DJ“ Oridžidži, koja će se pobrinuti za vrhunsku atmosferu na događaju, a mnogobrojni partneri događaja će na bazaru izložiti svoje proizvode.


U subotu 22. oktobra povedi prijatelje ili porodicu i učestvujte u humanitarnoj akciji, tako što ćete kupiti neki od proizvoda po simboličnim cijenama na bazaru. Pored raznovrsne ponude proizvoda, „Ultra bazar“ je i mjesto za druženje, zabavu, razgovor, ali i sklapanje novih prijateljstava i širenje pozitivne energije.


Glavni cilj ove i sličnih događaja je povećati žensku svijest i podstaći žene na redovne (samo)preglede i važnost ranog otkrivanja najčešće maligne bolesti, koja pogađa žene. Zbog toga, osim na humanitarni bazar, sa mamom, sestrom ili prijateljicom jednom godišnje otiđi i na preventivni pregled.


Humanitarni „Ultra bazar“ podržali su: Delta Planet Banja Luka, Avon, JYSK Bosna i Hercegovina, Sana Linea, Lollita Fashion House, Tropic & moj Market, Afrodita Cosmetics, Cacao Beauty Center, Knjižara Kultura, Srećna Šapa, Imprimatur izdavaštvo, Elan ulja, Plesni Studio “Blok”, modni dizajner Marko Feher, slikarka Dragana Jelača, te mnogobrojne javne ličnosti i brendovi.


Vidimo se na Ultra bazaru u Delta Planet Banja Luka u subotu 22. oktobra od 12-17:00 sati.

bottom of page