top of page

DNS demantovao natpise o napuštanju poslanika, ipak Brdara ne spominju

DNS demantuje da novoizabrani poslanici ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Željko Dubravac, Nikolina Šljivić i Predrag Nešić napuštaju ovu stranku."Novoizabrani poslanici DNS, Željko Dubravac, Nikolina Šljivić i Predrag Nešić izjavili su da odbacuju medijske spekulacije o napuštanju DNS", stoji u saopštenju i dodaje se:


"Za nas i dalje važi ono riječ je riječ i zato ostajemo vjerni DNS-u i isključivo kao poslanici DNS-a djelovaćemo u Narodnoj skupštini. Odbacujemo sve zlonamjerne medijske spekulacije koje su se pojavile vezano za naš politički angažman i naglašavamo da čvrsto stojimo na onim pozicijama na kojima smo stajali i prije izbora. Samo tako možemo ostati vjerni građanima jer koji su glasali za politiku DNS-a i na osnovu čijih glasova smo dobili mandate, ali i vjerni sebi i svemu onome za šta smo se zalagali u kampanji. Biti narodni poslanik je velika odgovornost koju ćemo se truditi da ispunimo na najbolji način, a prodati narodnu volju je ispod časti i ispod našeg shvatanja politike", naveli su poslanici DNS", stoji u saopštenju.


Ipak, u DNS-u ne spominju Dragana Brdara četvrtog poslanika u NSRS za kojeg se priča da je već dogovorio prelazak u NPS Darka Banjca.

Comments


bottom of page