top of page

Bik je zvijezda dana, u Djevicu je neko zaljubljen...

Evo šta dnevni horoskop donosi vašem znaku na današnji dan.OVAN


Dnevni horoskop za 19. jul 2023. godine vas upozorava da budete na oprezu kada su tajne u pitanju. Ne otkrivajte svakom svoje namjere i ideje, već marljivo radite. Obratite više pažnju na ponašanje koje smeta vašem partneru! Unosite više tečnosti.


BIK


Danas ćete uživati gdje god da se pojavite. Oni na poslu imaće pomoć kolega. Budite otvoreni za svaki vid saradnje. Bikovi koji su već na odmoru, upoznaće jednu zanimljivu osobu. Izbjegavajte jako sunce!


BLIZANCIZvijezde vam danas donose miks dobrog raspoloženja i nerviranja. Trudite se da ne reagujete burno na prvu loptu, već pregrizite jezik. Partner vam sprema lijepo iznenađenje, dok će slobodni Blizanci uživati u flertu. Izbjegavajte gužve u saobraćaju!


RAK


Imaćete osjećaj kao da vam neko radi iza leđa. Ne reagujte odmah, dok ne provjerite sve informacije. Očekuju vas mudre riječi od strane starije osobe. Dobro ih zapamtite! Simpatija vam je bliža nego ikad prije. Obratite pažnju na krvni pritisak.


LAV


Danas nećete ništa postići ako brzate. Zvijezde vam savjetuju da budete temeljni u poslu i odlučni. Jasno postavite granice sa kolegama. U ljubavi još uvijek ne možete da se skrasite. Oni zauzeti ili u braku neka više porade na komunikaciji sa partnerom.


DEVICA


Početak dana užurban i napet. Izbjegavajte gužve i nerviranja u saobraćaju. Na poslu obavite sve zadatke na vrijeme kako vam se ne bi gomilali. Moguća su ogovaranja iza leđa, ali ostanite dosljedni sebi. Iza ćoška vam se smiješi nova ljubav. Zdravlje dobro, više unosite vitamina!


VAGA


Dnevni horoskop za 19. jul 2023. godine vam kaže da obratite pažnju na signale koje vam tijelo šalje. Preforsirali ste se ovih dana, te nije loša ideja da porazmilite o kraćem odmoru. Obratite pažnju na finansije i izbjegavajte impulsivnu kupovinu.


ŠKORPIJA


Sve što vam je danas potrebno jeste pažnja. Možda je tražite na pogrešnom mjestu? Ne rasipajte svoju energiju na prolazne ljude. Druga polvina dana je odlična da malo ugodite sebi. Prijaće vam šetnja kraj vode ili jednostavno trač partija sa prijateljima.


STRIJELAC


Ono što dajete, to će i da vam se vrati! Danas posebno važi ova parola za vas. Nećete moći da dignete glavu od posla, ali zato kraj dana je obećavajući. Zauzete Srelčeve očekuje pravo uživanje, dok će oni slobodni da napreve sebi doživaljaj.


JARAC


Danas ste promjenljivog raspoloženja. Ne shvatajte sve zdravo za gotovo. Ako vas nešto muči ne libite se da pričate sa nekim o tome. Skupljanje u sebi bi moglo u jednom trenutku da "pukne". Očekujte susret sa starim prijateljem. Obratite pažnju na padove i povrede.


VODOLIJA


Zvijezde vam danas donose preokret u razmišljanju. Imate osjećaj da neke stvari radite pogrešno. Poslušajte svoju intuiciju i potražite savjet starijih i iskusnijih. Jedna stvar iz prošlosti vam se mota po glav. Vreme je da je ostavite iza sebe ili je rješite.


RIBE


Dnevni horoskop za 19. jul 2023. godine vas savjetuje da obratite više pažnje na finasije i trošenje. Ukoliko tako nastavite mogući su dugovi. Nije lošta ideja da razmislite o dodatnim prihodima. U ljubavi sve po starom, ne očekuju vas veće turbulencije.bottom of page