top of page

DNEVNI HOROSKOP ZA SRIJEDU 13. SEPTEMBAR

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za srijedu 13. septembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.Ovan (21. 3 - 20. 4)


Napeti aspekti Mjeseca u Djevici zahtijevaju da se prilagodite novonastalim okolnostima na poslu i da se klonite rasprava sa nadređenima. Dobijate ponudu za honorarni angažman u kome dolazi do izražaja vaša kreativnost. Budite oprezni za volanom.


Bik (21. 4 - 21. 5)


Mjesec u petoj astrološkoj kući dodatno vas motiviše ukoliko vaše zanimanje ima veze sa uslužnim djelatnostima, građevinskim i poslovima sa nekretninama. Djevica će vam se naći pri ruci u vezi sa rješavanjem praktičnih problema. Problemi sa stomakom.


Blizanci (22. 5 - 21. 6)


Mjesec prelazi preko vašeg vladaoca Merkura zbog čega osjećanja mogu nadvladati logiku čineći vas sklonim subjektivnim procjenama. Naporan aspekt sa Saturnom tokom cijelog dana utiče na situaciju u domu donoseći vam razmirice sa članovima porodice.


Rak (22. 6 - 22. 7)


Vaš vladalac Mjesec u opoziciji sa retrogradnim Saturnom može da utiče na odlaganje dogovora. Aspekti Jupitera donose vam uvećanje zarade, naročito ako vaš posao podrazumijeva česta putovanja. U večernjim satima dobijate poziv za izlazak od Riba.


Lav (23. 7 - 22. 8)


Mjesec u fazi rasta ide ka vašem vladaocu Suncu spremajući se za fazu punog Mjeseca 15. septembra, koji će povoljno uticati na vaš posao. Do tada, izazovni aspekt između Plutona i Meseca u astrološkoj kući novca, upozorava na oprez sa finansijama.


Devica (23. 8 - 22. 9)


Mjesec ulazi u vaš znak obrazujući napete aspekte sa vašim vladaocem Merkurom i Saturnom, što nepovoljno utiče na vaš poslovni ali i ljubavni život. Moguće je odlaganje dogovora o projektu za koji ste se duže vreme pripremali. Nesanica.


Vaga (23. 9 - 22. 10)


Tranzit Meseca preko 12. astrološke kuće, pojačava vašu intuiciju i podstiče maštu ali vam napet aspekt sa Saturnom donosi pritisak zbog dodatnih obaveza na poslu. Aspekti vašeg vladaoca Venere najavljuju vanredne troškove. Nervoza.


Škorpija (23. 10 - 22. 11)


Mada inkonjunkcija između vašeg vladaoca Plutona i Meseca u Devici, u jutarnjim satima, utiče na promenu vaših planova, donosi vam i poslovnu ponudu koju sigurno nećete odbiti. Partner želi da se dogovorite oko odlaska na zajednički put.


Strelac (23.11 - 21. 12)


Vaš vladalac Jupiter popodne obrazuje trigon sa Mesecom u Devici što povoljno utiče na vaše poslove. Situacija u domu nije tako povoljna, jer ste opterećeni brigom o zdravlju starijeg člana porodice. Oslonite se na voljenu ili neku blisku osobu.


Jarac (22. 12 - 20. 1)


Mjesec u opoziciji sa Saturnom usporava vaše poslovne aktivnosti, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa inostranstvom i putovanjima. Popodnevni časovi donose povoljniji razvoj situacije za Jarčeve koji se bave kreativnim zanimanjem.


Vodolija (21. 1 - 19. 2)


Aspekti Meseca nepovoljno utiču na vašu finansijsku situaciju i odnos sa saradnicima. Ukoliko planirate dogovore o novim aranžmanima, budite danas oprezniji i detaljno proverite dokumentaciju. Voljena osoba očekuje vašu podršku i pomoć.


Ribe (20. 2 - 20. 3)


Jupiter, suvladalac vašeg znaka, obrazuje harmoničan aspekt sa Mesecom u popodnevnim satima, donoseći vam povoljan razvoj situacije na poslovnom planu. Odnos sa emotivnim partnerom nije tako povoljan, jer se on ne slaže s nekim vašim odlukama.


bottom of page