DNEVNI HOROSKOP ZA 14. DECEMBAR 2021: Lavove čeka veliki posao, Škorpijama uzdrmano samopouzdanje

Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde danas poručuju!
OVAN

POSAO: Koristite šarm koji posjedujete i koji je veoma bogat. Moći ćete da na taj način privučete poslovne partnere. LJUBAV: Nekako vam udvaranje ide od ruke. Imaćete jako puno sreće da se upoznate sa osobom sa kojom ulazite u novu vezu. ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.


BIK

POSAO: Ograničavate sebe na mnogim poljima. Možda bi bilo dobro da jednoj Vagi date šansu da vam pomogne. LJUBAV: Emotivno ste neko ko želi da se dokaže partneru. To je lijepo i gledajte da budete maksimalno iskreni. ZDRAVLJE: Čuvajte koljena.


BLIZANCI

POSAO: Dobar posao vam slijedi putem nekog iznenađenja. Možete zaraditi a da niste ni svjesni kako… LJUBAV: Slobodni Blizanci neka potraže ljubav sa Jarcem ili Bikom. ZDRAVLJE: Danas ne razmišljate o tome.


RAK


POSAO: Potrebno je da se bavite privatnim poslom. LJUBAV: Lijep dan za ljubav. Šarmantni ste i nikako nećete biti sami. Imate udvaranje na sve strane. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.


LAV


POSAO: Morate da napravite plan rada za naredni mjesec. Pred vama je period velikog posla. LJUBAV: Ovo je dobar dan za bliskost, bez obzira da li ste u braku ili slobodni. ZDRAVLJE: Dobro.


DEVICA


POSAO: Imate smisla i ideja za poslove koji su posebni. Teško da će neko pokazati takvo znanje i avanturistički duh kao vi. LJUBAV: Emotivna uzdržanost. Povlačenje u sebe neće vas nigdje odvesti. ZDRAVLJE: Držite sve pod kontrolom.


VAGA


POSAO: Razmišljate kako da zaštitite imovinu. Ovo je prevelika tema za vas. Opustite se, ionako uvijek pronađete određeno rješenje. LJUBAV: Imate sreće samo sa nekim ko je sličan vama. Osoba poput lepršavih Blizanaca ili dominantnog ali strasnog Lava biće dobar izbor. ZDRAVLJE: Potrebna vam je joga.


ŠKORPIJA


POSAO: Razmišljate da radite poslove koji su trajniji. Nećete da se bavite radom od danas do sutra. Dobra saradnja sa Lavom. LJUBAV: Gubite samopuzdanje. Popravite takvo stanje nekim kraćim putovanjem. ZDRAVLJE: Fizičke vježbe su vam potrebne.


STRELAC


POSAO: Posao koji vas čeka je usko povezan sa zemljama zapada preko okeana. Daleka Amerika ili Australija. LJUBAV: Raspoloženi ste za dobru zabavu. Kod prijatelja je najbolje. ZDRAVLJE: Osjetljivi bubrezi.


JARAC


POSAO: Vi ste već odavno napravili plan za dalji period. Volite da budete ispred drugih. LJUBAV: Nećete biti u vezi sa nekim ko je neozbiljan. ZDRAVLJE: Muči vas stomak, žuč.


VODOLIJA


POSAO: Mislite da niste zaslužili nagradu tokom mjeseca, ali ipak bez vas i vaših ideja teško da bi posao napredovao. LJUBAV: Imate moć i harizmu koja deluje na druge. Teško da vam iko odoli. ZDRAVLJE: Odlično.


RIBE


POSAO: Imate jako dobru poziciju na radnom mjestu, tako da previše ne brinete. Sve ostavljate za naredni period. LJUBAV: Slobodni mogu da očekuju veliku strast. ZDRAVLJE: Dobro.