top of page

DNEVNI HOROSKOP: Ribe očekuje strastvena i tajanstvena veza, Lava očekuju problemi s partnerom

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za 26. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.OVAN


Ako osjetite da vi i neko niste na istoj talasnoj dužini, gurnite frustracije po strani. Kao što je često slučaj, vi i vaša ljubavna osoba vjerovatno želite istu stvar, ali na različite načine. Ono što želite ili osjećate kao ispravno može se poklapati sa stavom i vjerovanjima te druge osobe. Ali uticaj Mjeseca na vaše jedan-na-jedan veze insistira na međusobnoj otvorenosti i slušanju, obećavajući da postoji mogućnost kompromisa.


BIK


Povećanje samopouzdanja može vam pomoći da se fokusirate na mnogo zadataka izvan vaše emocionalne sfere. Međutim, možda ćete otkriti koliko brzo nepoželjne distrakcije stižu. Partner ili neko vam blizak može zahtjevati pažnju, ali umjesto da se uznemirite, recite sebi da fleksibilnost sa vaše strane neće biti zanemarena ili nedovoljno cijenjena. Bićete u pravu.


BLIZANCI


Možda ćete biti promenljivi u vezi sa romantičnom spontanošću koju želite da uvedete ili unesete. Amorous avanture mogu biti podložne sumnjama ili nesigurnosti kada osjetite da ste spremni da preduzmete korak da biste ostvarili strastvenu viziju. Ali bez obzira da li ste sami ili u vezi, vjerujte da sve što vas inspiriše ili uzbuđuje zaslužuje da se potpuno posvetite. Ne odustajte u poslednjem trenutku!


RAK


Uticaj Mjeseca na vaše emocionalne temelje može vam pomoći da se osećate opuštenije u vezi sa vašom definicijom "sigurnosti". Možda prihvatanje stvari na koje nemate kontrolu pomaže da usvojite otvoreniji, fleksibilniji um kako biste stvorili stabilnost. Bilo da ste sami ili u vezi, odustajanje od želje za kontrolom može biti prvi korak ka osjećanju više voljenim i sigurnim.


LAV


Otkrivanje onoga što vam je na umu vašem ljubavniku može biti problematično sada. Iako vam riječi možda teku lako, možda ćete se zapitati da li zapravo vjerujete u ono što govorite, što jasno ukazuje na potrebu za tišim pregledom pre nego što bilo šta iznesete. Dakle, budite spremni da dublje istražite kako biste dobili uvide i osigurali da vaše srce "bude u tome" - bez obzira na to šta je "to".


DEVICA


Možda znate šta vas inspiriše ili vam daje vatru u romantičnom ili intimnom smislu. Ali podsticaj na vaše samopouzdanje može pokrenuti nešto naprijed. Imate razloge da budete optimistični u vezi sa formiranjem ili jačanjem veze, a povećano samopouzdanje može vas natjerati da preduzmete korak koji ste možda ranije izbjegavali. Pustite da vas srčana intuicija vodi u tome, Djevico.


VAGA


Mjesec u vašem znaku povećava osetljivost - i možda nestrpljenje. Da li ste sami? Može biti nešto uzbudljivo u tome da se predate vjetru. Međutim, impulsivnost može dovesti do kajanja. Ako ste u vezi? Možda vjerujete da vaša ideja o tome kako nešto treba da se uradi nije predmet rasprave. Ali odlučivanje umjesto vas i vaše posebne osobe neće vam donijeti simpatije.


ŠKORPIJA


S obzirom na Mjesec koji utiče na odvojenost i tajnovitost, možda ćete osjetiti potrebu da budete sami. Ali osjetljivost može biti pojačana kada ljubavnik izrazi snažno mišljenje koje izaziva neprijatnu impulzivnu reakciju kod vas. Ako ste sami? Gledanje unutar sebe i prihvatanje onoga što stvara prepreke strastvenom napretku je način na koji ćete se suočiti sa onim što vas usporava ili zadržava.


STRIJELAC


Vaša društvena strana želi da se pokaže, a želja za upoznavanjem i druženjem može biti intenzivnija. Ali interakcije neće biti uobičajene ako otkriju da su neke želje dublje nego što ste mislili. Stoga, ulaz ili savjeti od vaših vršnjaka mogu biti prosvetljenje, posebno ako vam pomognu da priznate i prihvatite ono što više ne inspiriše ili vas ne uzbuđuje.


JARAC


Naravno, bitno vam je šta ljubavnik ili potencijalni plamen misli o vama. Ali možda ćete preći nepotrebno granicu tražeći odobrenje. Može biti zabavno ili uzbudljivo da se pokažete pred osobom koju volite ili s kojom želite biti bliže. Ali možete izgledati smiješno, Jarče, posebno ako poremetite romantično ili intimno obećanje koje ste već imali!


VODOLIJA


Romantične, partnerske i intimne rutine su pod lupom. Da li ste sami? Možda znate šta trebate promeniti kod svega što je postalo dosadno, monotono ili neinspirativno. Ako ste u vezi? Možda ćete morati realno oceniti koliko brzo se mogu uvesti promene. Ali bez obzira da li ste sami ili u vezi, budite jasni u vezi sa promenom koja je "brzo rešenje" ili dugoročna.


RIBE


Strast se može pojačati - ali ova vatrena energija može biti zabavna ili uzbudljiva samo na kratko prije nego što postane stresna. Treba da se kontrolišu temperament, posebno ako se jave sumnje ili ljubomora. Da li ste sami? Prije nego što se uvjerite da vas je neko prevario, prvo sakupite čvrste činjenice. Ako ste u vezi? Možete pretvoriti malu iskru u prijatnu vatru umjesto nečega neprijatnog.

bottom of page