top of page

DNEVNI HOROSKOP: Rakovi rizikuju, Lavovima se "muti razum", Ribama stiže iznenađenje, a vama?

Dnevni horoskop za 26. jul 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!OVAN

Dnevni horoskop za 26. jul 2023. godine vam donosi rasplet situacije koja vas dugo muči. Međuljudski odnosi su pod znakom pitanja, znaćete kojim putem da krenete. Budite strpljivi, ponovo ćete imati raspoloženje kojim zračite. Povoljan dan za finansije.


BIK

Vaš dnevni horoskop vas savjetuje da se ne zalećete sa neproverenim poslovnim saradnjama i potpisivanjem važnih ugovora. Odložite za neki drugi dan, greške koje mogu da vam promaknu kasnije neće moći da se isprave. Obratite pažnju na osobu koja je uvijek uz vas, danas vas očekuje zanimljiva komunikacija.


BLIZANCI

Zvijezde vam donose novo poznanstvo koje će znatno uticati na vašu karijeru. Vrijeme je da postavite prioritete, a današnja prilika vam to i olakšava. Čeka vas napredak koji će se odraziti i na vaše finansijsko polje. Zadovoljni ste u ljubavi, veče je rezervisano za romantiku.


RAK

Horoskop vas usmjerava ka odluci koja će podrazumijevati veliki rizik. Spremni ste da preuzmete odgovornost, iako niste sigurni u epilog. Zvijezde kažu da ishod ide u vašu korist, ali ne dozvolite okolini da utiče na vas. Poslušajte svoju intuiciju, partner vam je velika podrška.


LAV

Dnevni horoskop za 26. jul 2023. godine vam donosi lijepe vijesti! Imaćete razlog za slavlje, konačno se ostvaruje ono što ste dugo željeli. Novo poznanstvo vam "muti razum", mnogi Lavovi će se odlučiti za novu ljubavnu vezu. Uživajte u energiji na kojoj vam zavide!


DJEVICA

Ljubav je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa. Moguće su trzavice i rasprave sa partnerom ili osobom koja vam se dopada, polako gubite strpljenje. Sukob može da eskalira, čuvajte se ishitrenih reakcija. Savjet za Djevice koje putuju jeste da dobro provjere svu potrebnu dokumentaciju.


VAGA

Dnevni horoskop za 26. jul 2023. godine vas savjetuje da se aktivirate kada je posao u pitanju. Trud vam je potreban više nego ikad kako biste ostvarili ono što želite. Savet je da se klonite toksičnih ljudi, a oni koje ste nedavno upoznali vam možda donesu važnu lekciju. Budite na oprezu.


ŠKORPIJA

Obratite pažnju na tempo koji sami sebi postavljate. Previše obaveza i zadataka vas dovode do tačke pucanja, napravite bolju organizaciju. Danas možete da očekujete vijesti koje se tiču vašeg poslovnog napretka. To će vas natjerati da promjenite neke navike, a onda sve kreće onako kako ste željeli.


STRIJELAC

Ovo je povoljan dan za sklapanje ugovora o imovini. Prijatelj će vas motivisati da usvojite zdraviji način života, a to će vam prijati jer niste zadovoljni sobom u poslednje vrijeme. Očekujte poziv za romantičnu večeru od osobe koja vam se dopada.


JARAC

Tajne radnje mogu da vam se obiju o glavu. Budite iskreni prema partneru, nalazite se na prekretnici. Današnja odluka može da promjeni vaše ciljeve. Sredinom dana nailazite na poteškoće u poslu, potrudite se da ostanete fokusirani i motivisani.


VODOLIJA

Nedostatak samopouzdanja može spriječiti neke da daju sve od sebe na poslovnom planu. Neki od vas možda planiraju kupovinu vozila ili renoviranje doma i pravo je vrijeme da to i učinite. Iznenadite partnera, prijaće vam romantičan dan!


RIBE

Dnevni horoskop za 26. jul 2023. godine kaže da prihvatite pomoć koja vam se pruža. Želite da samo sebi prepišete zasluge, ali nije na odmet da pružite sebi olakšicu. Slobodnim Ribama slijedi zanimljivo poznanstvo, a zauzete očekuje sjajno iznenađenje.

bottom of page