top of page

DNEVNI HOROSKOP: Ovnovima stižu dobre vijesti, Lavovi očekuju "Dan D", a vi?

Dnevni horoskop za 25. jul 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!OVAN

Dnevni horoskop za 25. jul 2023. godine vas savetuju da se latite praznih obećanja i priča i da se uhvatite za sigurne saradnike i ljude u okruženju. Bićete u dilemi, zato tri puta razmislite prije nego što bilo šta odlučite. U ljubavi sve ide svojim tokom. Bez žurbe!


BIK

Danas želite da ugodite sebi, ali povedite računa da to ne ide na štetu drugima. Pomalo ste zapostavili porodicu, nađite način da im posvetite više pažnje. Simpatija će poželjeti da više provodi vremena sa vama. Bolje se organizujte!


BLIZANCI


Retrogradna Venera u znaku Lava donosi vam preispitivanje vaših odluka. Moguće je da ćete zažaliti zbog bliske prošlosti, ali ne dozvolite da to utiče na vaše bduuće planove. U ljubavi vam nedostaje razumevanja i razgovora, poradite na komunikaciji sa partnerom.


RAK


Vaša emotivna strana prirode danas dolazi do izražaja. Poželjećete da svima date do znanja kako vam je. Izaberite bliske ljude i one od povjerenja i oslonite se na njih. Ne dozvolite sebi da mješate privatno i poslovno. Unosite više tečnosti!


LAV


Danas je vaš "dan D". Imaćete snažnu potrebu da presječete stvari koje vas duže vremena muče i okrenete novi list. Trudite se da u novim odlukama ne budete previše sebične. Bićete potrebni bliskim ljudima i partneru. Slobodni Lavovi ulaze u aferu!


DJEVICA


Novi dan pun izazova je pred vama. Poželjećete da se dokažete na poslu i to je u redu. Jurite sopstvene ciljeve, a ne tuđe. Slobodne Djevice su željne pažnje. Možda ih tražite na pogrešnom mjestu, dok će one zauzete imati pravo malo uživanje.


VAGA


Dnevni horoskop za 25. jul 2023. godine vam kaže da se ne zamjerate nadređenima. To bi moglo da vas košta u budućnosti. Bolje ih pozovite na razgovor u "četiri oka". Pomalo ste zapostavili društveni život, vrijeme je da se pokrenete!


ŠKORPIJA

Stali ste na noge, ali vam je potrebna dodatna podrška. Budite otvorenog uma i srca i ljudima od povjerenja recite šta vam je potrebno. Slobodnim Škorpijama ljubav je trenutno na poslednjem mjestu, dok će one zauzete poželjeti da "podignu" odnos na viši nivo.


STRIJELAC


Danas vam nedostaje organizacije. Temeljni ste u tome što radite, ali ne i produktivni. Ne mjenjajte svoj cilj, već promjenite način. Partner vam zamjera što ste ga zaspostavili. Objasnite mu u čemu je problem i budite otvoreni. Unosite više tečnosti.


JARAC


Danas će vas stići hroničan umor. Početak dana teško će vam pasti, ali ne brinite! Već u drugoj polovini dana, slijedi vam opuštanje u dobro poznatoj atmosferi. Obradujte sebe onim što volite. Jedna osoba vam je zapala za oko. Pustite nek sve ide svojim tokom i uživajte u slatkim trenucima.


VODOLIJA


Obratite posebno pažnju na papirologiju. Ukoliko krećete na put provrite putne isprave i datum isteka dokumentacije. Vodite računa da vam emocije ne budu brže od pameti. Vrlo je verovatno da ćete upasti u neku raspravu. Ne izlažite se jakom suncu!


RIBE


Dnevni horoskop za 25. jul 2023. godine vam donosi dobre vijesti. Konačno ćete saznati plodove vašeg rada. Sve za šta ste se do sad trudili, isplatiće vam se. Na ljubavnom polju ne pristajte na manje nego što zaslužujete. Više unosite vitamina i hidrirajte se!bottom of page