top of page

DNEVNI HOROSKOP: Blizancima deblji novčanik, Lav pravi važan plan, Škorpije stiže kajanje, a vas?

Dnevni horoskop za 15. jul 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!OVAN

Dnevni horoskop za 15. jul 2023. godine savjetuje Ovnove da maksimalno iskoriste prvu polovinu dana. Ako treba da završite neke porodične obaveze, trenutak je idealan. U popodnevnim satima očekuje vas druženje sa prijateljima, dobar provod. Izbjegavajte rasprave sa partnerom. Unosite više vode.


BIK

Dan će biti i dobar i naporan. Nisu isključeni problemi, nesporazumi i manji sukobi sa partnerom. Ali zato, s druge strane, ako ste planirali neko porodično okupljanje, provešćete se fenomenalno. Poslušajte savjete starijih rođaka i iskusnih prijatelja. Moguća glavobolja.


BLIZANCI

Divan i lagan dan koji ćete provesti u harmoničnim odnosima sa partnerom i rodbinom. Moguća su zanimljiva poznanstva, koja će, ukoliko tako vi odlučite, dobiti romantičan epilog. Sa uspjehom rješavate finansijske probleme, očekujte "infuziju" novca. Osjećate se odlično.


RAK

Budite na oprezu! Pokušajte da se uzdržite od nepromišljenih postupaka i izjava, ne bi trebalo da nastupate impulsivno i udovoljavate hirovima. Ne obraćate pažnju na partnerove potrebe, moguće su rasprave. Slobodni Rakovi na putovanju upoznaju zanimljivu osobu. Pojačana tenzija.


LAV

Osjećate nalet energije, spremni ste da se uhvatite u koštac sa svim preprekama. Važno je samo da ništa ne odlažete za kasnije, inače će uspjeh izostati. Sa partnerom kujete planove za budućnost. Slobodni Lavovi dobijaju poziv od osobe koju su potisnuli u svojim mislima. Uveče moguća nervoza.


DJEVICA

Dnevni horoskop za 15. jul 2023. kaže da će Djevicama ovo biti veoma uspješan dan. Moguć je početak romantične veze sa osobom koja dijeli vaša interesovanja i poglede na život. Takvog partnera ste oduvijek priželjkivali. Slobodni se ludo provode, veče puno strasti i izjava ljubavi. Zdravlje je dobro.


VAGA

Dan je idealan za opuštanje, odustanite od "ozbiljnih" planova. Okružite se ljudima koji vas u svemu podržavaju, biće vam potrebni njihovi savjeti i pomoć. Danas je moguć i neočekivan priliv novca, ali sve ćete već do kraja večeri potrošiti. Osećate se dobro.


ŠKORPIJA

Raspoloženje vam se mijenja češće nego obično, svaka sitnica može da vas uznemiri. Ne žurite sa važnim odlukama - moguće je da ćete se kasnije pokajati. Slobodne Škorpije odbijaju ljubav, prebrzo donose ovu odluku i mogli bi da se kasnije pokaju. Razmislite o svemu. Pod stresom ste.


STRIJELAC

Danas ćete se zatrpati nekim porodičnim obaveznma, samo da se ne biste bavili ljubavnim problemima. Nažalost, od njih nema bijega. Najbolje je da se suočite sa partnerom i kažete šta vam je na duši. Slobodni Strijelčevi raspoloženi za avanturu, ne drži ih mjesto. Nekome ste nevjerovatno privlačni.


JARAC

Prilično napet dan za Jarčeve, moguća su neprijatna iznenađenja. Nije isključeno da ćete čuti neke stvari koje će vas duboko poremetiti. Partnera više ne gledate istim očima. Slobodni Jarčevi ulaze u strastvenu avanturu. Uživajte, ali nemojte da projektujete romansu tamo gdje je nema. Problemi sa probavom.


VODOLIJA

Moguće su nesuglasice sa voljenima, pa čak i svađe i to zbog sitnica. Popustite malo, ne morate odmah da "idete đonom". Partner ne zna kako da vam priđe, za njega ste enigma. Slobodne Vodolije prihvataju udvaranje osobe koju su tek upoznali. Veče u znaku strasti! Zdravlje je dobro.


RIBE

Dnevni horoskop za 15. jul 2023. godine savjetuje Ribe da malo eksperimentišu, da se odmaknu od svojih pravila i principa i daju šansu osobama koje imaju samo lijepe namjere. Mogli biste da se iznenadite šta se krije iza jedne osobe koja vam otvoreno pokazuje da joj se dopadate. Smanjite unos kalorične hrane.


bottom of page