top of page

DNEVNI HOROSKOP: Blizanci postavljaju sebi prevelike zahtjeve, Ribe su nestrpljive

Dnevni horoskop za 15. jun 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!OVAN


Ovo je dan kada možete privesti kraju dosta toga, ali će vas ovo iscrpjeti. Ljudi sa kojima dolazite u kontakt previše zahtjevaju od vas, pa možete biti nervozni i napeti. Emotivni partner postavlja zahtjeve koje vi niste sigurni da li možete da ispunite.


BIK


Zabrinuti ste u kom će pravcu krenuti neke situacije. Sve izgleda vrlo obećavajuće i samo se nadate da se u posljednjem trenutku nešto ne postavi kao prepreka. Ispunjenost u kontaktu sa voljenom osobom. U odličnom ste raspoloženju, prosto zračite.


BLIZANCI


Iako je nešto izgledalo na prvi pogled lako, ispašće da ćete morati da se žestoko potrudite da biste završili posao. Postavljate sebi prevelike zahtjeve. U odnosu sa voljenom osobom struji previše nervoze. Ne sjedite kod kuće, izađite – bolje ćete se osjećati.


RAK


Iako vaši postupci izgledaju kao potpuno korektni i uobičajeni, više je nego evidentno da njima provocirate one sa kojima dolazite u kontakt. Drugi vas mogu smatrati osobom koja misli da je uvijek u pravu. Previše očekujete od susreta sa nekim.


LAV


Danas je moguće da će na dnevni red doći sve ono što je do sada bilo u zastoju. Odjednom ćete se naći preplavljeni obavezama koje morate završiti, dok u isto vreme imate više sastanaka na koje morate otići. Komunikacija sa nekim je prosto „uzavrela“.


DJEVICA


Sve će u poslovnom segmentu funkcionisati „na gurku“ i kroz veliki stres. Pokušajte da se ne pogubite u potpunosti u dešavanjima i informacijama koje vas sa svih strana zatrpavaju. Voljena osoba vam ne govori ono što želite da čujete.


VAGA


Povremeno nećete znati na koju prije stranu da se okrenete i čemu da posvetite pažnju, date prioritet. I odnos sa voljenom osobom ne funkcioniše lagano – red ljubavi, red nerviranja. Moguće su i rasprave. Budite spremni na kompromis.


ŠKORPIJA


Muče vas neki dogovori ili eventualno problemi sa papirima. Svesni ste da ste nekim svojim potezima možda napravili problem. Pokušaćete da sredite onoliko koliko je to u vašoj moći. Neke stvari su stigle do tačke ključanja u odnosu sa voljenom osobom.


STRELAC


Danas ćete se jako angažovati oko svega onoga što ste do sada zapostavljali ili što je bilo pod nekom formom blokade. Ako očekujete pomoć drugih, to bolje otpišite odmah. Voljena osoba ima neke primjedbe na račun vaših prijatelja.


JARAC


Danas su mogući problemi u komunikaciji sa autoritetima. Takođe, teško ćete uspjevati da usaglasite privatne obaveze sa onim poslovnim. Partner vam i te kako može zamjeriti ako ne ispunite neko obećanje koje ste mu dali. Mogućnost rasprave.


VODOLIJA


Vi ste u dobrom raspoloženju i bez nerviranja ćete preći preko situacija koje će se dešavati. Iako vam nije milo što dolazi do promena u dogovorima, to uspjevate da prevaziđete. Iako mislite dobro, vaše reči mogu voljenu osobu vrlo nezgodno „ubosti“.


RIBE


Nerviranje zbog finansija. Moguće je da je neplanirano došlo do odlaganja isplate koju ste očekivali ili vam je, pak, dio finansijskog kolača zakinut. Nešto jača nervoza na poslu. Veliko uzbuđenje i nestrpljivost povodom susreta sa jednom osobom.

bottom of page