top of page

DNEVNI HOROSKOP: Blizanci moraju spustiti loptu, Bika očekuje zabava

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za 23. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.OVAN

U vezi je važno da se posvetite timskom radu i dijeljenju odgovornosti. Ako ste sami, možete zamoliti posebnu osobu da vam pomogne oko obaveza. Ako već imate partnera, razmislite o tome šta biste voljeli raditi zajedno što trenutno ne radite.


BIK

Mjesec vam donosi ideje i prijedloge za zabavu. Bez obzira da li ste sami ili u vezi, bitno je da prihvatite spontanost u emocionalnom životu i da ne žurite u ljubavi.


BLIZANCI

Vaš trud oko brige za druge će se isplatiti. Mjesec vam pomaže da budete manje impulsivni u ljubavnim situacijama i da se više zainteresujete za upoznavanje potencijalnih partnera.


RAK

Komunikacija će biti važna za vas i nekoga posebnog. Mjesec vam pomaže da jasno izrazite svoje mišljenje i pažljivo slušate druge. Ako ste sami, razmislite o svojim prošlim ljubavnim iskustvima kako biste razumjeli svoje trenutne potrebe i osjećaje.


LAV

Sada je važno znati što cijenite u ljubavi. Mjesec vam pomaže da se fokusirate na ono što vam zaista znači. Ako ste sami, ova promjena može vas odvesti u novom smjeru u potrazi za ljubavlju. Ako ste u vezi, važno je da oboje smatrate određena pitanja važnim.


DJEVICA

Mjesec će vas potaknuti da analizirate svoj ljubavni život i tražite načine za poboljšanja. Ako ste u vezi, pokušajte ne biti previše kritični prema partneru. Ako ste sami, ozbiljan i posvećen stav može biti privlačan nekome ko želi ući u vaš život.


VAGA

Mjesec će vam pomoći da se emocionalno iscjelite. Bez obzira na to koliko mislite da nema potrebe za iscjeljivanjem, možete otkriti neke dublje emocije i strahove ako iskreno sagledate sebe. Iskoristite ovu priliku da se bolje upoznate sa svojim osjećajima u vezi s ljubavlju.


ŠKORPIJA

Sada je vrijeme da se usredotočite na svoje ljubavne želje. Mjesec će vam pomoći da postignete svoje ljubavne ciljeve. Ako ste u vezi, budućnost vašeg partnerstva može biti česta tema razgovora. Ako ste sami, ljubav treba temelj prijateljstva. Fokusirajte se na to.


STRIJELAC

Mjesec će vam pomoći da bolje razumijete svoje odgovornosti u vezi. Razmislite o tome što zaista pripada vama i kako to utječe na vašu vezu. Ako ste sami, dublje razmišljanje o vašem ljubavnom životu može vam donijeti uvide i odgovore.


JARAC

Budite otvoreni za nove romantične ideje. Mjesec će vam pomoći da budete radoznali prema novim iskustvima sa voljenom osobom. Učenje od partnera ili zajedničko napredovanje može biti ono što vam je potrebno.


VODOLIJA

Imate snažnu želju da bolje upoznate nekoga posebnog. Mjesec će otkriti skrivene misli i osjećaje. Budite spremni podijeliti svoje tajne i budite otvoreni za ranjivost, bez obzira na svoj status veze.


RIBE

Mjesec će vam pomoći da pronađete praktične pristupe rješavanju problema u vezi. Budite kreativni u pronalaženju kompromisa. Intuicija može biti snažna, a usklađivanje može biti posebno, bez obzira na to jeste li već u vezi ili tek počinjete.

bottom of page