top of page

DNEVNI HOROSKOP: Blizanci donose važnu odluku, Djevice na oprezu, Škorpija u centru pažnje, a vi?

Dnevni horoskop za 12. jul 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!OVAN

Dnevni horoskop za 12. jul 2023. godine savjetuje Ovnove da se iskontrolišu i uzdrže od nepromišljenih postupaka. Nemojte da se svađate sa partnerom, vrijedi da se potrudite da sačuvate mir. Očekujte izdatke, ali se potrudite da se ne nervirate. Uskoro će se popraviti finansijska situacija. Moguće alergije.


BIK

Biku sve "kao po loju", puca od kreativnosti i dobrih ideja. Moguće je da ćete obnoviti neke stare veze i sklopiti nova poznanstva. Učite na greškama drugih, analizirate tuđa iskustva, a to je najbolji način. Skloni ste troškarenju. Pokušajte da se uzdržite od nepotrebnih kupovina, imate troškove u budućnosti. Unosite više vode.


BLIZANCI

Dobar dan da uradite neke važne i ne baš lake stvari, sve vam ide od ruke. Donosite odluke koje se tiču budućnosti, uključujući i daleku, očekujte zanimljive i konstruktivne razgovore sa partnerom. Slobodni Blizanci u potrazi za avanturom. Finansijska situacija će se značajno poboljšati. Puni ste energije.


RAK

Danas je važno da vjerujete u sebe, da nastupite samostalno, da ne čekate odobrenje i podršku. Ako se ovako postavite na poslu, očekujte pomak u odnosu sa nadređenima. Druga polovina dana donosi teške razgovore sa partnerom. Ipak, zajedno ćete doći do kompromisa. Umor vas sustiže, više spavajte.


LAV

Plodonosan dan za Lavove, savršen za ozbiljne poslove i rješavanje važnih pitanja. Namećete se kao lider u kolektivu, čak vas i iskusnije kolege slušaju. Partner želi da vam udovolji, ali još nije spreman na velike promjene koje predlažete. Budite strpljivi. Slobodni Lavovi zavode sa lakoćom. Osjećate se dobro.


DJEVICA

Dnevni horoskop za 12. jul 2023. upozorava Djevice da budu oprezne, velika je vjerovatnoća da ćete napraviti neku grešku na poslu, a koju ćete dugo ispravljati. Oni u dužoj vezi nailaze na probleme. Logika i zdrav razum će vam pomoći da donesete pravu odluku. Postoji opasnost da zaboravite nešto važno, izgubite vrijedne stvari ili dokumenta.


VAGA

Današnji dan je za Vagu prilično stresan, ne slažete se dobro sa kolektivom. Raspoloženje vam se lako mijenja, dovoljna je sitnica da vas izbaci iz ravnoteže i počnete da se nervirate. Ako ste u prilici, otputujte. Raspoloženje će vam poboljšati i šoping. Mogući su bolovi u leđima, posebno donjem dijelu. Potrebna vam je fizička aktivnost.


ŠKORPIJA

Što je više ljudi oko vas, to se vi bolje osjećate. Gdje god da se pojavite, u centru ste pažnje. Moguća su romantična poznanstva, samo se otvorite prema novim ljudima i dozvolite im da vam pokažu svoje pravo lice. Bivša ljubav pokušava da vam se vrati u život, ali to nije dobra ideja. Zdravlje je dobro.


STRIJELAC

Uz minimalan napor možete da postignete maksimalan uspeh. Iskoristite povoljan trenutak da završite važne stvari koje ste ranije započeli, da dobijete odgovore na pitanja koja vas već dugo muče. Prijateljski i romantični sastanci prolaze dobro, komunikacija sa voljenom osobom će vas oraspoložiti. Povoljan dan za velike kupovine.


JARAC

Prva polovina dana neće biti baš uspješna. Napeti ste i svoju nervozu prenosite na kolege. Posao koji je trebalo da završite, moraćete da odložite. Slobodni Jarčevi imaju udvarača. Budite spremni da "odrešite kesu", mogući su kvarovi u kući. Zauzete očekuju prijatna iznenađenja. Zdravlje je dobro, ali bi trebalo da popravite ishranu.


VODOLIJA

Danas ste posebno osjetljivi, oštro reagujete na bezazlene primedbe. Najbolje bi bilo da se bavite poslovima koji ne zahtjevaju rad u kolektivu. Slobodne Vodolije ulaze u avanturu koja bi mogla da ima lijep nastavak. Zauzeti na prekretnici. Problem u vezi ne možete više da ignorišete. Vrijeme je za ozbiljan razgovor. Nervoza i napetost.


RIBE

Dnevni horoskop za 12. jul 2023. godine savjetuje Ribe da "ne nasedaju" na provokacije. Postoji ljubomora u vašem kolektivu, nekima ste "trn u oku": Budite dostojanstveni i ne upuštajte se u njihove igre. Slobodne Ribe razmišljaju o osobi koja im se dopada - da li napraviti prvi korak? Zvijezde vam pružaju podršku. Osjećate se dobro.

bottom of page