top of page

DNEVNI HOROSKOP: Bik da "spusti loptu", Rak preplavljen obavezama, a vi?

Dnevni horoskop za 28. jul 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!OVAN

Dnevni horoskop za 28. jul 2023. godine vam savjetuje da se latite više sopstvenog posla. Sve vam je drugo preče. Od strane partnera doživjećete nerazumjevanje. Nedostaje vam više komunikacije. Unosite više tečnosti.


BIK

Vaša nagla prirorda mogla bi da naruši poslovne i porodične odnose. Vrijeme je da spustite loptu i priznate da niste uvijek u pravu. Tako ćete da izbjegnete bespotrebne rasprave. U ljubavi ulijte više povjerenja i nežnosti.


BLIZANCI


Razum i emocije danas će posebno da se poigraju sa vama. Vrijeme je da konačno presječete i uradite ono što je najbolje za vas, pogotovo ako ste u vezi. Slobodni Blizanci će poželjeti malo mira. Ne forsirajte ništa na silu. Nedostaje vam više fizičke aktivnosti!


RAK

Danas ćete imati osjećaj da ste dovoljni sami sebi. I to je u redu. Počastite se nekom lijepom stvarčicom ili obiđite omiljeno mesto. Ali, vodite računa da ne zapostavite obaveze koje vam kucaju na vrata. Provjerite krvni pritisak!


LAV

Početak dana uobičajen, dok će u drugoj polovini da vas sustignu pozivi, ponude za druženje, tako da nećete znati gdje pre da odete. Izaberite prioritete i vodite računa kada je novac u pitanju. Neko će pokušati da vas opljačka, obezbjedite se na vrijeme. Moguće su glavobolje!


DJEVICA

Zvijezde vam nalažu da se fokusirate na ciljeve, a ne kritike. U redu je poslušati svaku kritiku, ali ne dozvolite da vas to omete. Izbjegavajte pozajmljivanje novca, mogao bi da vam se ne vrati nazad. Očekuje vas zanimljiva osoba "iza ćoška". Budite strpljivi!


VAGA

Dnevni horoskop za 28. jul 2023. godine vas savjetuju da ne opterećujete sebe previše tuđim problemima. Imaćete potrebu da filozofirate i savjetujete druge. Ukoliko vam neko ne traži savjet, bolje izbjegavajte. U ljubavi sve po starom.


ŠKORPIJA

Danas ćete imati izraženu potrebu za druženjem i upoznavanjem. Vaša društvenost će većini prijati, ali se trudite da ne budete previše navalentni. Prijaće vam da višak energije izbacite kroz sport ili omiljeni hobi. Provjerite krvnu sliku, ako niste dugo!


STRIJELAC

Nemojte danas da budete lenji. Završite u prvoj polovini dana sve obaveze koje imate, kako biste u drugoj uživali. Jedna osoba će vam posebno prijati danas. Moguće da gaji skrivene ljubavne namjere prema vama. Ne zaboravite da se redovno hidrirate!


JARAC

Što na um, to na drum - biće vaša parola od početka dana. Bolje se ugrizite za jezik, nego da stvarate sebi dodatni stres. Mudro odreagujte u kriznim sitaucijama. Ne zaboravite na obećanja koja ste dali nekome. Smatraće vas neozbiljnim...


VODOLIJA

Bivša ljubav vam kuca na vrata. Ne ponavljajte istu grešku dva puta, ne treba vam to. Potencijal koji krijete u sebi, danas bi mogao da vam bude od koristi. Pokušajte da ne trošite novac impulsivno, već odredite prioritete.


RIBE

Dnevni horoskop za 28. jul 2023. godine vas savjetuje da ragraničite poslovno od privatnog. U suprotnom, mogli biste da se opečete. Zauzete Ribe poželjeće nešto sa strane, dok one slobodne uživaju u pažnji gdje god da se pojave.

Comentarios


bottom of page