Dječaku Luki Stevanoviću potrebna pomoć za liječenje

Udruženje građana "Roditelji za prava djece" u Bijeljini organizuje dvije humanitarne akcije radi prikupanja novčanih sredstava za liječenje dječaka Luke Stevanovića iz Ugljevika, koji je obolio od leukemije.U srijedu, 5. januara, u velikoj sali Centra za kulturu biće održana humanitarna predstava pod nazivom "Petar Pan u novogodišnjoj avanturi" Dječijeg pozorišta "Maslačak" iz Bijeljine, zatim nastup plesnog kluba "Megadens" iz Bijeljine i SKUD-a "Lazarica" iz Batkovića, najavljeno je iz Udruženja "Roditelji za prava djece".


Početak predstave je predviđen od 18.00 časova.


Karte se mogu kupiti na biletarnici Centra za kulturu po cijeni za odrasle 10 KM, a za djecu pet KM, a sav prihod od prodaje karata biće uplaćen na račun za liječenje dječaka Luke.


U organizaciji ovog udruženja 15. januara u Eparhijskom domu u porti manastira Svetog Vasilija Ostroškog u Bijeljini će biti održano humanitarno muzičko-poetsko veče, a posjetioci će moći da doniraju novčana sredstva.


Učesnici muzičko-poetske večeri su Crkveni hor "Sveti kralj Vladislav" iz Dvorova, "Petropavlovski pojci", Ženska vokalna grupa SKUD-a "Semberija", kao i učenici bijeljinskih osnovnih škola.


Početak manifestacije je najavljen za 18.00 časova.