top of page

Divlje deponije niču svakog dana dok nadležni ovakve probleme rješavaju ignorisanjem (FOTO)

Banja Luka je postala grad smeća. Neugodni mirisi su na sve strane pogotovo u ljetnom periodu dok nadležni na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem ne poduzimaju ništa povodom ovog problema.Divlje deponije su postale karakteristika ovog grada kao i neugodni mirisi. Gradonačelnik Stanivuković pokušava da ostvari ciljeve modernizacije Banja Luke ali sa ignorisanjem ovakvih problema demantuje svoje ciljeve


Kivni građani naselja Lazarevo imaju problema sa otpadom koje je posvuda. Neugodni mirisi su postali učestali kao i smeće koje se može primjetiti na prirodnim površinama ulice Prote Nikole Kostića broj 7.Sličnu situaciju takođe možemo da primjetimo iza objekata neposredno pored Željezničke stanice Banja Luka. Kivni mještani su pisali molbu za veliki kontejner koji bi riješio problem za kabasti otpad ali naravno mještani su ostali bez odgovora nadležnih.


Građani su kivni na gradonačelnika Stanivkovića zbog ignorisanja ovakvih problema jer sa ovakvim postupcima grad Banja Luka nikada neće biti modernizovan.


bottom of page