top of page

Dirljiv susret; Đajića prvi radni dan nakon operacije posjetili iz Daun sindrom centra (VIDEO)


Prvi čovjek Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske prof. dr Vlado Đajić nakon operacije koju je nedavno imao vratio se svojim svakodnevnim obavezama, a prvi dan po povratku na posao posjetili su ga korisnici Daun sindrom centra Banja Luka. Đajić nije krio radost zbog oveposjete, a ovom prilikom je dobio i poklon pod nazivom „Drvo zdravlja“.„Danas sam se nakon operacije ramena vratio svojim svakodnevnim poslovnim obavezama. Nakon što sam obavio kontrolni pregled i izvadio konce, u posjetu su mi došli moji dragi drugari iz Daun sindrom centra Banjaluka, te me obradovali sjajnim poklonom, njihovim umjetničkim radom "Drvo zdravlja“, koji za mene ima veliku sentimentalnu vrijednost“, naveo je Đajić na svom zvaničnom Fejsbuku.


On dodaje kako je nakon operacije primio na hiljade poziva i poruka podrške, ali da se podrška i pažnja drugara „Djece sunca“ čiji je Đajić i ambasador, ne može mjeriti ni sa čim.


„Moji drugari su bili među prvima koji su se interesovali za moje zdravlje. Zato sam danas, prvog radnog dana nakon operacije, dočekao prvo njih“, dodaje Đajić, te nastavlja:„Preda mnom je period potpunog oporavka, ali danas sam jedva dočekao da ih zagrlim. Danas je to bilo moguće samo sa jednom rukom, a za mjesec dana ću ih zagrliti sa obje ruke i nastaviti da ih svesrdno podržavam u njihovim aktivnostima i poboljšanju kvaliteta života“.


Recent Posts

See All
bottom of page