top of page

Direktor banjalučkog "Vodovoda" i dalje Zoran Popović

"Na zvaničnom sajtu Grada stoji da je direktor "Vodovoda" i dalje Zoran Popović", rekao je Šef Kluba odbornika SNSD-a u Gradskoj skupštini Grada Banjaluka, Dragoslav Topić. On je kritikovao rad Gradske uprave zbog nedostatka transparentnosti i prekomjernog zapošljavanja.


Topić se osvrnuo na neuređenost sajta Grada, istakavši da i dalje stoji informacija da je Zoran Popović direktor Vodovoda.


"Na sajtu Grada i dalje piše da si ti direktor Vodovoda", obratio se Topić Popoviću, naglašavajući nedosljednost u ažuriranju podataka. Dodao je kako ovo dovodi u pitanje transparentnost rada Gradske uprave.


Topić je naglasio kako na sajtu nema podataka o zaposlenima u Gradskoj upravi, te zatražio da se informacije o broju zaposlenih po institucijama i u Gradskoj upravi budu javno dostupne.


"Sada imamo više radnika nego ranije", naglasio je Topić.


Podsjećamo, broj zaposlenih u Gradskoj upravi i gradskim preduzećima danas prelazi 1000 novozaposlenih radnika, pri čemu većina od njih su stranačke kolege gradonačelnika Draška Stanivukovića. Međutim, postavlja se pitanje njihove kvalifikacije za obavljanje poslova, jer su gradska preduzeća suočena s ozbiljnim finansijskim izazovima


bottom of page