top of page

Direktor Autoprevoza priznao da im gradonačelnik nije isplatio sredstva za 2023. godinu, koje je usvojila Skupština GradaDirektor Autoprevoza Dejan Mijić očigledno nije ispratio scenario koji mu je predočio gradonačelnik Draško Stanivuković, koji će se prezentovati medijima nakon sastanka, pa je i sam priznao kako mu gradonačelnik nije isplatio sredstva usvojena budžetom za 2023. godinu.Na pitanje novinara da li je Grad prevoznicima isplatio sva sredstva za 2023. godinu, a koje je usvojila Skupština Grada, Mijić je rekao da nisu.


„Nisu isplaćena sva sredstva iz Budžeta za 2023, oko milion i 500 KM faktura nije isplaćeno. To se odnosi na razlike karata za penzionere, porodice 4+ i druge kategorije“, kazao je Mijić.


I pored unaprijed dogovorenih odgovora, Stanivukoviću priča nije išla u očekivanom pravcu te je Miljić pod pritiskom popustio i priznao ono što je svima dobri poznato, a odnosi se na činjenicu da je gradonačelnik nenamjenski potrošio sredstva namijenjena prevoznicima i drugim korisnicima gradskog budžeta.


Sve u svemu, prvi čovjek Grada se pozivao na velike dane koji dolaze kao i na hrišćanstvo kako bi „popeglao“ pred očima javnosti novac koji je nezakonito potrošio.Izvor: Patriote Srpske

bottom of page