top of page

Dijaspora rekla NE Jeleni Trivić: Ko ju je pokušao uvesti na manifestaciju u Kranju?

Nedavno je u Sloveniji održana manifestacija “Manjača u Kranju” na kojoj je prisustvovalo preko hiljadu ljudi koji žive i rade u dijaspori. Jelena Trivić kandidatkinja za predsjednika Republike Srpske na predstojećim izborima isplanirala je ovu priliku da posjeti Kranj i pokupu glasove po dijaspori. Problem je nastao kada su je organizatori udaljili sa manifestacije jer se “ušunjala” nepozvana.Kako nam šalje čitalac našeg portala iz Slovenije, Jelenu je pokušao uvesti Miroslav Ševo, kandidat PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske, inače ljuti opozicionar.


“On je nju pokušao uvesti jer je organizator Manjače u Kranju Aleksandar Batar, inače rodom iz Bronzanog Majdana, iz mjesta u kojem danas živi Miroslav Ševo pa je zato mislio da će je uvesti jer poznaje organizatora, međutim, kad su se pojavili rečeno je Miroslavu da on može ući ali da Jelena ne može”, tvrdi čitalac našeg portala.


Ševo je od ranije poznat da je putem lažnog naloga ostavljao pozitivne komentare u korist gradonačelnika Banjaluke, kao i da kupuje glasove po dijaspori za Stanivukovića.


Takođe je i hapšen jer je pozivao građane putem Viber grupe na revoluciju, te širio paniku i dezinformacije.


Ovo nije prvi put da Jelena Trivić nepozvana ode na neki događaj. Nedavno ju je i obezbjeđenje udaljilo sa obilježavanja dana Oluje u Novom Sadu, jer se nije našla na spisku zvanica.
bottom of page