top of page

Detalji tuče: Papić prijetio i vrijeđao aktivistu SNSD-a, pa ga udario nogom u glavu

Odbornik SNS BiH Zoran Papić fizički je napao sekretara višegradskih lovaca Nenada Pecikozu, inače aktivistu SNSD-a u ovoj opštini.Kako saznaje ATV, Papić je na sastanku lovačke sekcije u kancelariji udruženja, čim je ušao u prostoriju, počeo na političkoj osnovi, da vrijeđa i prijeti Pecikozi, zatim je sjeo za sto i nastavio, a nakon neuspjelih molbi prisutnih da prestane, sa stolice se popeo na sto i nogom udario Pecikozu u glavu i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede.


Slomio mu je i rasjekao nos uz ostale povrede lica. U fočanskoj bolnici su Pecikozu, uz intervencije, zadržali na liječenju do daljnjeg. Operacija je zakazana za petak.


Iz Policijske uprave Foča ATV-u je potvrđeno u da je tuča prijavljena Policijskoj stanici u Višegradu.


,,Dana 19. 09. 2022. godine Policijskoj stanici Višegrad prijavljeno da je u prostorijama Lovačkog udruženja u Višegradu došlo do fizičkog napada između lica inicijala Z.P. i N.P. oba iz Višegrada. Tom prilikom je lice inicijala N.P. zadobilo tjelesne povrede, te je isto upućeno u Univerzitetsku bolnicu Foča na dalje posmatranje”, kazali su iz Policijske uprave Foča.


O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela tjelesna povreda.

コメント


bottom of page