top of page

Detalji stravičnog sudara "punta" i kamiona kod Trebinja: Poginuo mladić (22), muškarcu (24) se BORE ZA ŽIVOT

Na magistralnom putu Trebinje - Ljubinje, u selu Strujići u Popovom polju, smrtno je stradao mladi Ljubinjac inicijala I.D. (22), a njegov malo stariji prijatelj B.L. (24), u teškom je stanju prebačen u Bolnicu Trebinje i najvjerovatnije će biti dalje transportovan u KBC Podgorica.Sve se događalo u srijedu veče, kada su mladi Ljubinjci “fiat puntom”, kojim je upravljao B.L., podletjeli pod kamion marke “mercedes”, a vozio ga je Trebinjac V.Š. i u trenutku nesreće bio u kabini sam.


Dok se za vozača “punta”, zbog teških povreda koje je zadobio, čeka prebacivanje u KBC Podgorica, vozač kamiona je prošao bez većih povreda.


U Policijskoj upravi Trebinje, gdje je potvrđena ova nesreća, nisu željeli davati više informacija, osim da je obavljen uviđaj i da se razmatraju sve okolnosti i mogući uzroci.


Cijelo Ljubinje je zbog ove nesreće ostalo u šoku i svi žale poginulog mladića koji je u gradu poznat kao vrlo vrijedan momak koji je trenutno boravio na privremenom radu u Njemačkoj, a u rodni grad je došao da provede predstojeće praznike.


Ljubinjci se mole za zdravlje njegovog mladog prijatelja koji je, kako kažu, takođe vrijedan i pošten mladić.


Svi koji su se ikada vozili putem kroz Popovo polje znaju da je u pitanju vrlo nezgodna dionica prepuna krivina, a da je put kroz selo Strujići vrlo često mokar i nezgodan za vožnju, prenose Nezavisne novine.


コメント


bottom of page