top of page

Deđanski: Hadžifejzoviću izletjelo ono što Dodiku žele mnogi protivnici

Politički analitičar Stevica Deđanski smatra da je vlasniku i direktoru Fejs televizije Senadu Hadžifejzoviću, koji je u programu pozivao na ubistvo novoizabranog predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, a potom premontirao tu poruku, izletjelo ono što Dodiku priželjkuju mnogi njegovi protivnici."Mene Hadžifejzovićeva izjava ne iznenađuje, jer sam ubijeđen da velika većina neprijatelja Dodiku želi isto", izjavio je Deđanski Srni.


Prema njegovoj ocjeni, Dodikovim protivnicima u pokušaju da ga sklone jedino je ostalo da ga ubiju, pošto je, kako je naglasio, očigledno da narodnom voljom to ne mogu da urade.


On je napomenuo da je, osim toga, to postalo jasno i nakon neuspjelih ulaganja u opoziciju i investiranja ogromnnog novca u sklanjanje Dodika, koga, kako je rekao, žele da sruše jer je simbol odbrane Republike Srpske.


"Nisu mu mogli ništa ni do sada, ali nakon svega ovoga što su pokušali na izborima i nakon njih postalo je jasno da u tome neće uspjeti u skorije vrijeme", ocijenio je Deđanski.


Deđanski je ukazao da je ubistvo postalo jedini način sklanjanja Dodika, kao i da oni koji to žele ne govore o tome, osim Hadžifejzovića, kome je to, kako je rekao, izletjelo.


"Međutim, vjerujem da su Dodik i srpski narod svjesni toga i da će se tome posvetiti posebna pažnja, kao i da srpski narod više nikada neće dati nikakvu šansu onima koji ruše Republiku Srpsku udarajući na Dodika. To se pokazalo na mitingu u Banjaluci i taj trend će samo jačati u narednom periodu", zaključio je Deđanski.


Vlasnik i direktor sarajevske Fejs televizije Senad Hadžifejzović je, tokom razgovora sa gostom u emisiji o tome šta da se radi sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, upitao da li je rješenje da se "smijeni, smiri, ubije?".


Hadžifejzović se cijeli dan juče nije oglašavao u vezi s tim, da bi tek sinoć objavio saopštenje u kojem optužuje druge ljude, uz montirani video-snimak gdje umjesto "ubiti" kaže "umiriti", što je objavila i BN televizija, bliska opoziciji u Srpskoj.

Comments


bottom of page