top of page

Davidović i Popović odgovorili na Stanivukovićev muzej: "Htio napraviti cirkus pa ne ide"


Bila je to loša utakmica, a gradonačelnik je izgubio sa tri nula i slijedi mu nova tužba, kaže banjalučki biznismen Đorđe Davidović, vlasnik kompanije “Ekvator”, nakon što je danas završio i u “Muzeju kriminala” koji je, na Trgu Krajine, otvorio Draško Stanivuković.Danas prozvan i Pikasom, Davidović za BL portal kaže da je njegov pravni tim već započeo aktivnosti kojima će, kako kaže, biti sankcionisane takve “bolesne aktivnosti”.


“Nova tužba ide i za Muzej. Na Trgu su bili ljudi koji su to sve dokumentovali i niko nije čuo da je o meni neko loše govorio, osim Stanivukovića. Bilo je tu možda 40 do 50 ljudi, tako da mu je sve propalo i sam je sebe udario, k'o Zmaj od Šipova. Htio da napravi cirkus, pa ne ide”, kaže Davidović.


Ujedno poručuje Stanivukoviću da se neće spuštati na njegov nivo, već će njegovi advokati kroz pravnu proceduru tražiti obeštećenje i naknadu za sve.


“Gradonačelnik ima Astoriju svog oca, pa nek pogleda da li tamo ima Pikasa, koji radi 30 godina. Ja se neću spuštati na njegov primitivni nivo, da pitam koje on tablete danas koristi, kad tako histeriše. Bio sam u MUP-u, pozvali su me po jednoj prijavi koju sam protiv njega podnio. Tri sata sam davao izjavu, za iznudu, zloupotrebu službenog položaja i trgovinu uticajem. Rekli su da će Tužilaštvo pokrenuti postupak, zvaće i njega i njegovog oca, jer je on na sajt Grada stavio izjavu da neće dati “Ekvatoru” ništa da radi. Bože sačuvaj”, kaže Davidović.


Znatno manje rječit bio je Zoran Popović, bivši direktor banjalučkog “Vodovoda”, danas prozvan Mikelnađelo, čije su stolice, stolovi i telefoni, kao “preplaćeni” takođe završili na Trgu Krajine.


“Sve je to puka laž i jedna politička predstava. Istina će ubrzo izaći na vidjelo“, kratko je poručio Popović za BL portal.

bottom of page