top of page

Darko Mladić: Republici Srpskoj su potrebni jaki političari i jedinstvo oko vitalnih interesa

Republici Srpskoj su potrebni jaki političari i jedinstvo oko vitalnih interesa, jer vrijeme koje dolazi, biće turbulentije nego prethodni period, poručio je ovo za ATV Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića.Mladić ističe da je predsjednik Srpske taj, koji je najodgovorniji da formuliše i artikuliše politiku koja će morati da dovede do odbrane Republike Srpske.


"Republika Srpska se konstantno nalazi pod izazovima. Od kada je nastala. Nekako se čini da vrijeme koje dolazi, će biti turbulentnije nego prethodni period. Nama su potrebni jaki političari i političko jedinstvo oko vitalnih interesa. Predsjednik je institucija i neko koje izabran ispred naroda. On je najodgovorniji da formuliše i artikuliše tu politiku koja će morati da dovede do odbrane Republike Srpske. Bolje da budemo jedinstveni nego razjedinjeni. To je težak zadatak, ali to nije ništa novo. Protivnici Republike Srpske su uvijek igrali na to da nismo jedinstveni", kazao je Darko Mladić.


On se osvrnuo i na zdravstveno stanje generala Mladića.


"On je u dosta teškom stanju. Međutim, sada je nešto bolje nego što je to slučaj bio u septembru. Bio sam prije mjesec dana kod njega. Pregledao je jedan kardiolog koji je ustanovio probleme u liječenju. Nama to ništa nije novo. General izdržava svojom snagom i božijom voljom. Mi se borimo da ga sačuvamo"

Σχόλια


bottom of page