top of page

DARKO LAZIĆ PONOVO IDE NA OPERACIJU Evo šta sad mijenja na sebi: Intervencija košta 3.000 evra

Folk pjevač Darko Lazić nerijetko se nalazi u žiži javnosti zbog skandala koje često pravi i spekulacija o njegovom privatnom životu, te je tako i sada ponovo zaintrigirao javnost


Pjevač je često povezivan sa porocima, a nakon teže saobraćajne nezgode koju je doživio prije šest godina Darko je odlučio da svoj život promijeni iz korena, što se odradilo i na njegov fizički izgled
Naime, nakon nesreće, pjevač se odlučio na drastičnu fizičku promjenu, te je podlegao raznim operacijama i izgubio nevjerovatnih 109 kilograma.


Nedavno je išao na skidanje viška kože sa stomaka, a sada je odlučio da sredi i grudi. Lazić uskoro odlazi na još jednu operaciju u nadi da će se riješiti problema opuštenih grudi.


Kako prenose mediji, Lazić se punom parom sprema za ginekomastiju, proceduru uklanjanja masnog tkiva sa muških grudi, a za tu operaciju izdvojiće čak 3.000 evra.


– Darko je u posljednjem periodu mnogo radio na svom fizičkom izgledu. Prvi korak na tom putu je svakako bila operacija smanjenja želuca, koja je rezultovala velikim gubitkom kilograma, ali je iza sebe ostavila veliki višak kože na stomaku. Kako je već poznato, Darko je i to riješio, a sada mu je ostao još samo jedan korak, a to je ginekomastija – započeo je sagovornik za "Informer", pa otkrio detalje nadolazećeg zahvata.


– Ovo zadovoljstvo će Lazića koštati 3.000 evra, što za njega ne predstavlja veliki trošak. Ono što je potencijalni problem jeste činjenica da će nakon zahvata usljediti period oporavka. Tada će Darko biti u obavezi da nekih mjesec dana, ili nešto malo duže od toga, nosi medicinske steznike, a pitanje je da li će tada moći da održava nastupe. To je još uvek neizvjesno i znaće se tek kada dođe do tog stadijuma – rekao je izvor blizak Darku Laziću, pa istakao da je njegova supruga Katarina, kao i uvijek, vjerna podrška.


– Katarina Darku daje vjetar u leđa, kako u svakoj tako i u ovoj situaciji. Ona je u neku ruku bila i inicijator, a njemu to svakako mnogo znači – zaključio je izvor blizak pjevaču.


bottom of page