"Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci" od 10. do 20. aprila

Manifestacija "Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luciˮ biće održana od 10. do 20. aprila."Cilj ovog događaja je promocija studenata i studentskog života, kako na Univerzitetu u Banjaluci tako i u samom gradu na Vrbasu. Tokom deset dana, studenti Univerziteta imaće priliku da učestvuju u kulturnim, sportskim, edukativnim i zabavnim dešavanjima", saopšteno je iz Univerziteta u Banjaluci.


Događaji koji će biti organizovani u sklopu ,,Dana studentaˮ su: Dan otvorenih vrata Univerziteta u Banjoj Luci, Studentske sportske igre, Veče dubrovačke književnosti, Kolonija likovnih crteža Akademije umjetnosti, Eko-šetnja, Kino na otvorenom i Veče stend-ap komedije.


"Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci" najveća su studentska manifestacija u Republici Srpskoj, čiji je organizator Studentski parlament Univerziteta u Banjaluci u saradnji sa Unijom studenata Republike Srpske, uz podršku Univerziteta u Banjaluci i Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske.