Danas vakcinacija prvom i buster dozom Sputnjika V

Na punktu za vakcinaciju u objektu mjesne zajednice u banjalučkom naselju Petrićevac danas će biti organizovana "otvorna vrata" za vakcinaciju prvom i buster dozom "sputnjika ve", rečeno je Srni u Domu zdravlja Banjaluka.Iz ove zdravstvene ustanove istakli su da se građani mogu vakcinisati u vremenu od 12.00 do 19.00 časova.


Iz Doma zdravlja su dodali da će na vakcinalnom punktu "Petrićevac" sutra biti organizovana "otvorena vrata" za prvu i buster dozu "sinofarm" vakcine od 12.00 do 19.00 časova, dok će u srijedu, 26. januara, u istom periodu biti organizovana vakcinacija prvom i buster dozom "fajzer" vakcine.


U četvrtak, petak i subotu, 27, 28. i 29. januara planirana je revakcinacija /vakcinacija drugom dozom/ građana na punktu za vakcinaciju u naselju Petrićevac, a građani će, kako navode iz Doma zdravlja, telefonskim putem biti obaviješteni o terminu revakcinacije.


Vakcinacija će danas biti organizovana i u ambulantama porodične medicine Šargovac, Piskavica, Verići, Potkozarje, Dragočaj i Lauš, a sutra u ambulantama porodične medicine Vrbanja, Zalužani, Mišin Han i Lazarevo.


U srijedu, 26. januara, vakcinacija će biti organizovana u ambulantama porodične medicine Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac i Obilićevo, a u četvrtak u ambulantama Goleši, Kola, Agino Selo i Poliklinika.


U petak vakcinacija će biti organizovana i u ambulantama porodične medicine Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići i u Boriku.