top of page

Danas sunčano, Sokolac jutros najhladniji

U Republici Srpskoj i FBiH i danas se očekuje sunčano vrijeme uz promjenljivu oblačnost, samo će u mjestima gd‌je se magla duže zadrži ostati hladnije.Najviša dnevna temperatura vazduha od pet do 10, na jugu do 13, u višim pred‌jelima i mjestima sa maglom od jedan stepen Celzijusov, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.


Duvaće slab i promjenljiv, na jugu slab do umjeren sjeverni vjetar.


Sunčano vrijeme i jutros preovladava u većini krajeva, a po kotlinama lokalno ima magle, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.


Sokolac je jutros bio najhladniji sa minus 12 stepeni koliko je izmjereno u 7:00 časova, zatim Drvar sa minus deset, Šipovo i Bugojno sa minus devet, a potom Kalinovik i Gacko sa minus osam.


Minus sedam izmjereno je na Han Pijesku, u Bileći, Višegradu, Rudom, Ribniku, Livnu, Zenici i Sanskom Mostu, minus šest u Bijeljini, Doboju, Srpcu, Srebrenici, Foči, na Čemernu, u Širokom Brijegu, Sarajevu, Bihaću i Tuzli, minus pet u Prijedoru i Novom Gradu, minus četiri u Mrkonjić Gradu, minus tri u Zvorniku, minus dva u Gradačcu, minus jedan u Kneževu, a nula na Bjelašnici.

bottom of page