Danas počinje Nektar Freš Vejv Festival

Posjetioci iz petnaestak zemalja pristigli su na deveto izdanje Nektar Freš Vejv Festivala, koje će obilježiti i rekordan broj novinarskih ekipa i drugih predstavnika medijskih kuća iz zemlje i regiona.Šezdeset renomiranih izvođača sa svjetske i regionalne muzičke scene nastupiće na devetom Nektar Freš Vejv Festivalu, koji će se u naredna tri dana održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel.


Trodnevni spektakl bez premca sa do sada najvećom binom i festivalskom produkcijom koja do sada nije viđena u BiH. Listu od šezdeset izvođača koji će nastupiti na devetom izdanju predvode apsolutne ikone svjetske elektronske muzičke scene: Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz.Deborah De Luca, SASHA.


Rezidenti Nektar Freš Vejv Festivala Mladen Tomić, Nebs Džek, Јoma Maja i Vudi predvode regionalne izvođače koji će predstojećeg vikenda pridružiti zvijezdama festivala. Enerdži bina Festivala i ovog ljeta predstavlja regionalnu muzičku poslasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode imena kao što su: Petar Dundov, Space Motion, Forest People, Damir Hofman, Marko Vuković, Roxa, Coeus, Siniša Tamamović, Kristijan Molnar, Bokee, TKNO, Miloš .ujović i mnogi drugi!


Na Јegermajster lajv bini festivala, za ljubitelje živih nastupa, pobrinuće se Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Brutal Protest, Kosnik, Fox, Sureal.


Osim festivalskih bina posjetioce očekuju fan zone i drugi sadržaji koji će se realizovati u saradnji sa medijskim pokroviteljima, prijateljima i partnerima festivala.


Festivalske kapije se otvaraju u 20 časova, detaljnu satnica biće objavljena na festivalu, a posjetioce pozivamo da na vrijeme budu na tvrđavi i tako se osiguraju da neće propustiti svoje omiljene izvođače i zvijezde ovogodišnjeg izdanja Nektar Freš Vejv Festivala!


Odlukom nadležnih za ulaz nisu potrebni, testovi i sertifikati o vakcinaciji protiv virusa korona ali organizatori apeluju na sve posjetioce da se ponašaju prema važećim epidemiološkim preporukama i odgovorno!


Organizatori napominju da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskoritsiti za ulazak na ovogodišnje izdanje Festivala.


Izvor: RTRS