Danas o realizaciji plana sprovođenja omladinske politike

Vlada Republike Srpske razmatraće danas informaciju o realizaciji Akcionog plana sprovođenja omladinske politike Republike Srpske u prošloj godini.


Na predloženom dnevnom redu je i razmatranje prijedloga odluke o devetoj emisiji obveznica Republike Srpske za izmirenje obaveza po osnovu verifikovanih računa stare devizne štednje, kao i prijedloga odluke o gotovinskoj isplati sredstava za izmirenje obaveza po osnovu verifikovanih računa stare devizne štednje, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.


Za sjednicu je predloženo i razmatranje informacije o zahtjevu Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske za davanje saglasnosti za zaključivanje sporazuma o naknadi za eksproprisanu nepokretnost sa gradom Banjaluka.


Vlada bi trebala razmatrati i prijedlog odluke o osnivanju prava stvarne službenosti na zemljištu u vlasništvu Republike Srpske u korist Olimpijskog centra "Jahorina" Pale radi izgradnje dva ski-lifta u podsektoru "Rajska dolina" na Jahorini.


Predloženo je i davanje saglasnosti na planove utrošaka sredstava više ministarstava.

Nakon sjednice, čiji je početak predviđen u 10.00 časova, biće objavljeno saopštenje. Fotografije i kadrovi sa sjednice medijima će biti dostavljeni putem "vetransfer" linka.


(Srna)