top of page

Danas još četiri sahrane– Dječak ubica dobija PRIJETNJE!


Građani Srbije i Beograda danas se opraštaju od četvoro dece, đaka OŠ Vladislav Ribnikar, koji su ubijeni u nezapamćenoj tragediji u istoriji Srbije.U činu bezumnog nasilja njihov školski drug (13) izveo napad u kojem je uzeo živote osmoro đaka-osnovaca i radnika obezbeđenja D.V., čuvara škole kog su deca iskreno volela.


Četri sahrane


Tužne povorke s neutešnim roditeljima, braćom, sestrama, rodbinom i brojnim prijateljima, na večni počinak ispratiće danas još tri devojčice i dečaka.


Danas je poslednji ispraćaj dečaka A.Č, A.B, devojčice koja bi da nije ubijena u subotu slavila rođendan, devojčice S.N., koju će svi pamtiti po loknama, i devojčice B.A.


Dječak ubica dobija prijetnje

U zgradi na Vračaru u kojoj živi Kostina porodica, stanari nijemo otvaraju ulazna vrata.


Svi su u šoku i potreseni time što je učinio njihov maloljetni komšija.


Na trećem spratu, gdje živi porodica dječaka ubice, primijećeno je da je neko preko cijelih vrata njihovog stana nožem ili nekim drugim oštrim predmetom urezao prijeteću poruka: „Kosta, pi…, čekamo te!!!“, piše „Slobodna Dalmacija„.


Podsjetimo, maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K, izvršio je 3. maja krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao.


U nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, devet osoba.


Ubijen je radnik obezbjeđenja, kao i osmoro učenika, a još je više osoba, među kojima je i nastavnica istorije, povrijeđeno.


autor: Faktormagzin, foto: kurir.rs

Comments


bottom of page