top of page

DAJ JOŠ: Stanivuković planira preuzeti Skupštinu Grada


S obzirom da se vraća s radničkih igara, ali i produženog odmora, gradonačelnik Draško Stanivuković je odlučio odigrati ulogu brižnog rukovodioca Gradske uprave te je bez ikakvog prava kazao kako sutra saziva hitne konsultacije vezane za održavanje redovne sjednice Skupštine Grada.



Čemu nervoza gradonačelniče?


Dok građani Banjaluke danima unazad trpe ogromne gubitke i štetu, dok im domovi stoje na rubovima provalija uzrokovanih nevremenom, gradonačelnik se sunčao u Budvi, a kako saznajemo iz Budve je produžio i na Zrće kako bi odmorio. Nije poznato od čega odmara. Kako bi „ušminkao“ svoju nebrigu i licemjerstvo sutra po povratku saziva konsultacije odbornika, šefova Klubova u Gradskoj upravi kako bi utvrdili održavanje sjednice.


Gradonačelnik glumi predsjednika Skupštine Grada?


Stanivukovićev skriveni cilj održavanja redovne sjednice nisu potrebe građana jer da jesu prisustvovao bi vanrednoj sjednici u nedjelju. Gradonačelnik u planu očigledno ima usvajanje regulacionih planova kojima bi ispunio obećanja data pojedincima za bespravnu gradnju stambenih objekata.


Gradonačelnik tvrdi kako Grad nema neophodna sredstva za normalno funkcionisanje kako njegovih korisnika tako i gradskih preduzeća. Postavlja se pitanje gdje je isparilo 400. 000 000 KM usvojenog budžeta?


Banjalučki student se očigledno preračunao te je u tom kalkulisanju loše rasporedio silne milione koje mu je odobrila Skupština, a koju planira preuzeti kako bi od grada u potpunosti napravio sopstveno igralište i ostvario dječački san u kome je on glavna figura.


bottom of page