top of page

Da nije bilo ,,Pravde za Davida'' ne bi bilo ni Draška Stanivukovića

Trenutni gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, iskoristio je tragediju jedne banjalučke porodice kako bi se promovisao u javnosti. Predstavljao se kao empatičan građanin koji daje bezuslovnu podršku ovoj porodici, a sve u cilju ostvarivanja svojih egoističnih ambicija.



Majka tragično stradalog mladića, vremenom je uvidjela da namjere Stanivukovića nisu iskrene. Navela je kako je taj isti Draško umalo doveo do krvoprolića u sukobu između naroda i policije, koji je sam inicirao.


Stanivuković, osim što je inicirao ovaj sukob, navodio je i oca stradalog mladića da upada u zgradu RTRS-a, kako bi izazvao sukobe.


Otac stradalog mladića kategorično je odbio da uradi ovakvu ludost i uskratio je Stanivukoviću priliku da se još jednom lažno predstavi kao ,,spasilac''.


Koliko je Stanivuković imao koristi od unesrećene porodice pokazuju i dešavanja u Banjaluci danas.


Manipulacijama je stekao povjerenje građana koje je prokockao stupivši na funkciju gradonačelnika.


Otac unesrećenog mladića prije mjesec dana ušao je u Gradsku upravu odakle su pozvali policiju zbog kršenja javnog reda i mira.


Stanivuković je ovim povodom rekao da nema veze s tim.


Kako to da jedan mladić koji se zalagao za istinu i pravdu, danas zatvara vrata u lice onima koje je do juče tako srčano ,,branio''?!

bottom of page