top of page

Da li ste spremni za film i koncert Ace Lukasa: „Pokidan" 9. novembra u BanjaluciDa li ste spremni za film i koncert Ace Lukasa: „Pokidan" 9. novembra u BanjaluciPremijera filma „Pokidan" inspirisanog životom jednog od najpoznatijih folkera na Balkanu premijerno će biti prikazana u Dvorani „Borik" u Banjaluci 9. novembra u 19.00 časova.


Nakon premijere, od 21 čas na istom mjestu, Aca Lukas i Folk House Bend će u znak zahvalnosti svojoj vjernoj publici pokloniti i koncert za pamćenje.


Film "Pokidan" obećava duboke emocije, intrige i spektakularnu muziku te će otkriti izazove i uspone koje je najpopularniji folker doživio tokom svoje bogate karijere. Glavnu ulogu ima popularni glumac Mladen Sovilj koga smo gledali u hit seriji ‘Južni vetar’, a tu je i ostala izvanredna glumačka ekipa koju čine Branka Katić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić kao i preminuli Mirsad Tuka, gledaocima najpoznatiji po ulozi u seriji ‘Zabranjena ljubav’ kojem je ovo bila posljednja uloga i snimanje.


Ovaj višečasovni događaj već je stvorio veliko interesovanje kod publike, a organizatori na premijeri očekuju čak 5.000 posjetilaca kojima Aca sa svojim timom poklanja koncert.


Kompanija m:tel prijatelj je i ovog muzičkog događaja.

bottom of page