top of page

Da li se Stanivuković ovako brine o sportistima? Oronule prostorije FK Lauš


Prvi čovjek Grada Draško Stanivuković dolaskom na mjesto gradonačelnika obećao je kako će aktivno pomagati i podržavati sportiste u Banjaluci, a što se u praksi nije desilo. Primjer nemara i nebrige rukovodstva Grada su dotrajale prostorije FK Lauš koje čekaju hitnu sanaciju, a koja se ne nazire ni danas nakon dvije godine vlasti Draška Stanivukovića.Da li se ovako brine o sportistima?


Prostorije fudbalskog kluba se doslovno raspadaju, oronuli zidovi, podovi, stolarija i tereni predstavljaju ruglo i sramotu Grada dok korisnici pomenutih prostorija nemaju ni minimum neophodnih uslova za normalno, ali ni sigurno treniranje.


“Ni marke jedne Gradska uprava nije uložila. Posljednji put kada smo nešto dobili, bilo je prije tri i po godine od prethodnog gradonačelnika. Za razliku od trenutnog pokazao je interes za nas i pružio nam je pomoć. Da li mi trebamo gradonačelnika moliti za pomoć pa da on dođe ovdje da se uslika i priča kako će pomoći? Od slika se ne živi, a ako smo ovo kao građani i neko ko se bavi aktivno sportom zaslužili neka mu je na čast”, rekao je za naš portal jedan od sagovornika.Postavlja se pitanje do kada će licemjerno gradonačelnik da priča o brizi za svakog građanina dok se gradska preduzeća i prostorije raspadaju.


bottom of page