top of page

Da li Jelena Trivić odustaje od kandidature?


Jelena Trivić mogla bi da odustane od kandidature za jednu od dvije pojedinačne funkcije, prenose pojedini mediji. Kao jedan od razloga navodi se upravo loš rezultat na izborima u svojoj mjesnoj zajednici koji je Trivićka pretrpjela.

Da li rezultati iz mjesnih zajednica mijenjaju omjer snaga unutar PDP-a i da li je odustajanje od kandidature opcija Jelena Trivić nije imala vremena da komentariše.


,,Nemam vremena za izjavu jer vrijedno radim kao kandidat za jednu od dvije pojedinače funkcije", poručila je Jelena Trivić.


Vremena je zato imao Draško Stanivuković. Različiti izvori tvrde da bi se Trivićkinom odustajanju najviše obradovao upravo on. Zvanično, tako nešto Stanivuković ne priznaje. Na to da bi Jelena Trivić mogla da povuče kandidaturu nema komentar. Kaže tračeve ne komentariše, zaboravljajući da je na mnogima svoju političku karijeru i zasnovao.


,,To mogu samo da čujem od ATV-a, sami ste rekli da je špekulacija a suviše sam ozbiljan čovjek da bi govorio na osnovu trača i spekulacija, prvi put to čujem i nemam nikakav komentar mislim da to apsolutno nije istina i nije tačno", kaže Draško Stanivuković.


Mogao bi to sve Stanivuković da čuje i od stranačkoh kolega. Naši izvori iz PDP-a kažu da bi prava bitka za kandidaturu tek mogla da počne. A konce bi dodatno mogao da pomrsi SDS. Kako saznajemo za predsjednika Republike Srpske za svog kandidata predložiće Milana Milečvića, upravo za funkciju na koju pretenduje i Jelena Trivić.

bottom of page