top of page

DA LI JE ZA STANIVUKOVIĆA “KOCKA ZAISTA ODBAČENA”: DRAŠKOVA NOVA SAVJETNICA TVRDI DA BLIZINA KOCKARNICA I ŠKOLA NIJE KRIVA ZA IZAZIVANjE ZAVISNOSTI OD KOCKANJA VIDEO)

Kod gradonačelnika, Draška Stanivukovića, sve se svodi na propagandu i ono što vidite obično je potpuno drugačije od prikazanog.



Nedavno je zamajavao javnost sa akcijom “Kocka je odbačena”, skupljao neke potpise, njegovi poslušnici pravili izmjene zakona, ali kako je to predstavljeno na sjednici Skupštine grada, ništa suštinski bitno nije promijenjeno. Pričalo se o tome par dana, glumio kao fol opozicionara i čovjeka zabrinutog za omladinu, skupljao političke poene, a šta se, u stvari, za to vrijeme u pozadini dešava?


Baš u to vrijeme iskakanja sa kockarnicama, gradonačelnik je vršio pregovore sa novim savjetnikom. Riječ je o Adriani Basari, koja je ni manje, ni više direktorica Asocijacije legalnih priređivača igara na sreću (ALPIS). Dakle, Stanivuković je navodno napadao kladionice, a onda je zaposlio direktoricu ALPIS-a kao svog savjetnika i PR Gradske uprave (i to bez konkursa).




Basara je za izbore 2020. godine snažno agitovala za Igora Radojičića, Basara je i glavna odgovorna za priređivače igara na sreću u udruženju ALPIS. Cilj udruženja, na čijem je ona čelu, jeste da predstave priređivače u humanom svjetlu, a ne kao pošast današnjeg vremena.


Možda i njeno zapošljavanje ima za cilj da humanizuje gradonačelnika, jer je iživljavanje nad pojedinim radnicima Gradske uprave pokazalo da više u sebi nema ni trun humanosti. O teroru nad radnicima Gradske uprave bavićemo se u nekom od narednih tekstova.



Što se tiče Adriane Basare, osim što je direktorica udruženja priređivača igara na sreću ALPIS, Basara je nedavno promovisana i za potpredsjednicu Gradskog odbora PDP-a i biće kandidat za odbornika na predstojećim lokalnim izborima. Kako će Stanivuković sa Basarom pred narod kojem je obećao borbu protiv kladionica, a čini potpuno suprotno, ostaje da se vidi, prenosi Pijemont.




bottom of page