top of page

Da li će Jelena Trivić nastaviti dalje kao da se ništa dogodilo nije?

Jelena Trivić nema više pravo da priča o kontaminiranom izbornom procesu. Nakon ponovnog kontrolnog brojanja glasova lider SNSD-a Milorad Dodik novi je predsjednik Republike Srpske.To je istina, a lažljivom propagandom pokušala je da se bavi Jelena Trivić. Ona je nesporno lagala i tvrdila da ima neoborive dokaze o neregularnosti izbora.


Prije toga, Trivićeva je tokom izborne noći obmanula građane kada je zajedno sa Branislavom Borenovićem proglasila lažnu pobjedu za predsjednika Srpske, iako podaci izborne komisije to nisu pokazali.


Ispred sjedišta PDP-a u Banjaluci su se odvijali pravi filmski scenariji. Došli su i trubači, a već sutradan PDP najavljuje žalbe na nepravilnosti u izbornom procesu.


Podsjećamo, dok je Trivićeva proslavljala pobjedu Dodik je tu noć samouvjereno saopštio da je pobjednik izbora i da je njegova pobjeda nedostižna.


S druge strane, opozicione stranke su tvrdile kako su našli više od stotinu nepravilnosti te su 5. oktobra predale zahtjev Centralnoj izbornoj komisiji BiH za ponovno brojanje glasova, pa i za ponavljanje izbora.


Više od 20 dana poslije izbora Centralna izborna komisija BiH saopštila je da je utvrđeno da je Dodik pobijedio Jelenu Trivić te da od ponavljanja izbora nema ništa.


Trivićeva i dalje nastavlja po svome. Dodiku neće čestitati, jer i dalje trvdi da on nije pobjednik izbora.


Da li će Jelena Trivić proći kao Govedarica kojeg se mnogi danas i ne sjećaju, pokazaće vrijeme. Kao i na koji način će se opravdati Zapadu i da li će i dalje ostati “stipendista” Njemačke.


bottom of page