top of page

Džentlmenski potez RK Borac: Ruže i pokloni za najstarije Banjalučanke

U rukama ruže i pokloni za osmijeh najstarijih Banjalučanki. Na Dan žena, rukometaši Borca povukli su džentlmenski potez, pa su zakoračili u Dom penzionera. I tamo se navija za „crveno plave“, a ova iznenadna posjeta sve je obradovala."Savršeno. Baš lijepo od njih. Mi navijamo za rukometaše. Znamo i sastav i sve njih." kažu dame iz Doma penzionera.


A, na račun gostiju koji su pristigli u Dom penzionera stigle su samo riječi hvale. 

"Mi smo zaista iznenađeni. Rukometni klub Borac nas je sve obradovao ovim lijepim gestom.", kaže Gordana Lihović, direktor JU "Dom penzionera".


Rukometašima Borca puno srce. Čuli su usputi pokoji savjet kako da igraju na terenu, a morali su da obećaju i nove pobjede. 


"Ovo je prvi put da smo obišli Dom penzionera da obradujemo ljepši pol. Nadam se da će se ova praksa nastaviti narednih godina." kaže Slađan Subotić, čuvar mreže banjalučkog kluba, a Luka Perić dodaje.


"Stigli smo na prijedlog našeg klupskog rukovodstva i trenera da damama iz Doma penzionera uljepšamo njihov dan i da znaju da smo mi uvijek tu za njih. Želja nam je da im ovaj dan učinimo posebnim." kaže Luka.


Za velike priče nekad je potrebno tek malo truda i volje, a ova koju su skrojili rukometaši Borca prepričavaće se i narednih dana u Domu penzionera.

Comments


bottom of page